"Makgregors ir labāks pārdevējs nekā cīkstonis." Maglijani izaicina īru uz boksa cīņu bez cimdiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Kārtējo izsaucienu uz ciņu ir saņēmis bēdīgi slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors. Šoreiz izaicinājuma cimdu ir metis Makgregora bijušais sparinga partneris Polijs Maglijani. Kopš tā laika abi sportisti regulāri ir apmainījušies ar aizskarošām replikām. Maglijani ir gatavs ar Makgregoru atkārtoti tikties ringā, tiesa, šajā reizē, neizmantojot cimdus, vēsta "The Sun".

Abu cīkstoņu konflikts, škietami, beidzās, kad Makgregora tuvais draugs Atjroms Lobovs boksā bez cimdiem jau uzveica Maglijani, bet amerikāņu bokseris joprojām ir gatavs aizvadīt cīņu ar īru.

"Esmu gatavs cīnīties ar viņu. Uzvarētājs paņem visu," intervijā ar "TalkSport" stāsta Maglijani. "Cīņas zaudētājs nedabūs ne centa. Protams, ka oktagonā viņš mani uzvarēs, jo neesmu trenējies jauktajās cīņas mākslās. Mēs varam boksēties. Arī bez cimdiem."

Maglijani turpina paust nepatiku pret īru, kritizējot viņa karjeru. "Ko viņš vispār ir izdarījis? Viņa karjera ir pagalam 31 gada vecumā. Kad man bija 31 gads, es vēl cīnījos par čempionu jostām."

"Makgregors kopumā ir liela izgāšanās. Viņš ir labāks pārdevējs nekā cīkstonis!"

Maglijani savā boksera karjerā izcīnīja 44 uzvaras un piedzīvoja 8 zaudējumus. Makgregors profesionālajā boksā ir aizvadījis vienu cīņu, piekāpjoties Flojdam Meivezeram.

Video: Makgregora un Maglijani sparings

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu