Mistiska traģēdija Vidzemē - vīrietis atsakās braukt uz slimnīcu un pāris stundas vēlāk zaudē dzīvību ugunsgrēkā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pagājušās nedēļas izskaņā Rīteru ciematu Klintaines pagastā satricinājis kāds traģisks notiukums. Todien kāds vīrietis izskatījies novārdzis un nevesels, tāpēc viņa līdzcilvēki izsaukuši mediķus. Diemžēl, vīrietis kategoriski atteicies no aprūpes slimnīcā. Pāris stundas vēlāk, viņa dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks un sirmais kungs liesmās gāja bojā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Piektdien, Kokneses puses nelielajā ciematā Rīteri, vēl nenoskaidrotos apstākļos bojā gājis kāds aptuveni 70 gadus vecs vīrietis. Liktenīgie notikumi aizsākušies ap vieniem dienā. Kaimiņi, ieraudzījuši pensionāru grīļodamies savā dārziņā sapratuši, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā. Sirmā kunga veselības stāvoklis nav bijis labs un viņa līdzcilvēki izsaukuši neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Vīrietis atteicies doties līdzi mediķiem uz slimnīcu, jo uzskatījis, ka ar viņu nekas slikts nenotiks. Pensionārs pēc tam centies turpināt savas ikdienas gaitas.

» Zolitūdē garāmgājēji uz asfalta ierauga guļam cilvēka līķi

Pāris stundas vēlāk kaimiņi pamanīja, ka pensionāra dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks. Diemžēl, brīdī, kad ieradās operatīvie dienesti, sirmā kunga dzīvību vairs nebija iespējams izglābt.

Kaimiņa mirstīgās atliekas aizvestas, bet vietējie iedzīvotāji palikuši pagalmā savā starpā apspriest, vai būtu varējuši traģēdiju novērst. Izskanējusi versija, ka vīrietis cietis no insulta. Kaimiņi nonākuši pie secinājuma, ka ar varu piespiest kaimiņu doties uz slimnīcu tomēr nevarēja neviens, un šoreiz līdzcilvēki bija darījuši lietas labā visu, ko spējuši.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu