Nepabeidzi vidusskolu? Lūk, kādēļ mācības tālmācībā ir Tava iespēja!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Tev šķiet, ka Tu tāds esi vienīgais un jūties neērti, kad kāds Tavā kompānijā uzsāk sarunu par izglītību? Patiesībā gan pie mums, gan citur pasaulē ir pietiekoši daudz cilvēku, kuriem dažādu iemeslu dēļ nav izdevies iegūt vidusskolas izglītību. Maldīgi ir domāt, ka tas notiek, jo skolēns zaudē motivāciju.

Visbiežāk pie vainas ir sociāli, ekonomiski, veselības un dažādi citi dzīves apstākļi, piemēram, bērna piedzimšana, nepieciešamība koncentrēties karjerai, veselības problēmas vai sarežģījumi ģimenē. Taču tas nenozīmē, ka Tu esi nokavējis iespēju iegūt vidējo izglītību. Mūsdienās to ērti vari izdarīt ar tālmācības palīdzību!

Rīgas 1. Tālmācības vidusskola – sākums Tavam ceļam uz labāku nākotni

Izglītībai mūsu dzīvē ir nozīmīga loma. Bez tās lielākajā daļā gadījumu nav iespējams konkurēt darba tirgū un iegūt labi apmaksātu darbu. Un tas savukārt nozīmē, ka nevaram nodrošināt pietiekami labus dzīves apstākļus un atbilstošu labklājības līmeni. Taču ikviens no mums vēlas izbaudīt dzīvi, kurā nav jāuztraucas par finansiālo situāciju un jāraizējas par to, vai nākamajā mēnesī varēsim atļauties samaksāt visus rēķinus.

Izglītība ir vērtīgs pamats, uz kura balstām savu nākotni, tādēļ līdzīgi kā, būvējot māju, arī mūsu dzīvē ir jāieliek stingri un stabili pamati. Rīgas 1. Tālmācības vidusskola var Tev palīdzēt to izdarīt, piedāvājot mūsdienīgu veidu, kā mācīties – izmantojot online vidi. Tā vietā, lai dotos katru dienu uz skolu, Tu mācies sev ērtā vietā un laikā, tai skaitā, esot mājās, bibliotēkā vai izbaudot atvaļinājumu ārzemēs. Tu pats plāno savu laiku, ņemot vērā ieskaišu grafiku un konsultāciju laikus.

Izglītības iespējas Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā

Tev nav jāgaida septembris, lai sāktu mācīties, jo Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā vari pieteikties jau šodien! Aizpildi R1tv.lv - pieejamo pieteikuma anketu vai zvani +37120212200, lai vienotos par tikšanos, un sāc mācīties jau pavisam drīz! Netērē laiku, gaidot īsto brīdi, jo īstais brīdis ir tagad!

Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas mājas lapas sadaļā “Mācības” vari uzzināt vairāk par to, kādu izglītību šeit audzēkņi iegūst:

  • Pamatizglītība (7.–9. klase) – apgūsti visus nepieciešamos priekšmetus, tai skaitā, fiziku, ķīmiju, mūziku, matemātiku un citus, mācoties pēc moduļu sistēmas. Tas nozīmē, ka katru mēnesi tiek apgūti trīs priekšmeti un katrā no tiem jānokārto ieskaite;
  • Vidējā izglītība (10.-12. klase) – pieejamas divas programmas: vispārizglītojošā programma un humanitārā un sociālā virziena programma. Pirmajā izglītības programmā ietverta līdzsvarota mācību priekšmetu apguve dažādos virzienos savukārt otrajā programmā uzsvars likts uz valodām un sociālo zinātņu jomas priekšmetiem;
  • Vidusskolas vispārējā profesionālā izglītība (10.-12. klase) – papildus vispārējai vidusskolas izglītībai iespēja iegūt arī uz uzņēmējdarbību orientēto profesionālo izglītību. Pieejama iespēja arī izvēlēties izlīdzināto maksājumu par mācībām.

Kādus labumus var izmantot Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas audzēkņi?

Lai veicinātu audzēkņu centību un palīdzētu nezaudēt apņēmību mācību procesā, Rīgas 1. Tālmācības vidusskola piedāvā īpašu motivācijas programmu “Mācies un pelni”, kuras ietvaros skolēni pelna punktus par atzīmēm un arī regulāru elektroniskās mācību vides eSKOLA lietošanu.

Jo lielāks savāktais punktu skaits, jo vērtīgākas dāvanas pret tiem var apmainīt, tai skaitā suvenīrus, dāvanu kartes mācību maksas segšanai, datoru un citas noderīgas lietas. Mācību videi var ērti piekļūt gan no datora, gan citām viedierīcēm.

Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas audzēkņi var izmantot arī citas priekšrocības, tai skaitā:

  • Iespēju vienā gadā pabeigt divas klases (saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 591);
  • Microsoft Office 365 savā datorā bez maksas (mācību laikā);
  • Sekmju pielīdzināšana, ja pārnāc no citas skolas;
  • Individuāls mācību plāns;
  • Sāc mācīties jebkurā laikā, negaidot septembri;
  • Apgūsti zināšanas skolā, kur strādā profesionāls un atsaucīgs personāls;
  • Pieeja kvalitatīviem mācību materiāliem un video lekcijām;
  • Apvieno mācības ar darbu, ģimenes dzīvi vai hobijiem;
  • Zemākā mācību maksas garantija, pieejama arī sociālā atlaižu sistēma līdz pat 100% apmērā;
  • Bez slēptām izmaksām;
  • Kopš 2014. gada skolu beiguši jau vairāk nekā 1300 priecīgi absolventi.

Lasi vairāk Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas mājas lapā R1tv.lv!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu