"Viņa ir k*ce!" "Ērkšķu" šovā meitenes skaidro attiecības peintbola laukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz...” tuvojas noslēgumam, un šis fakts neizbēgami rada papildu spriedzi arī dāmu savstarpējās attiecībās. 

Kā liecina ieskats trešdienas, 4. decembra, sērijā, tajā gaidāma īsta attiecību skaidrošana kaujas jeb peintbola laukumā. Projektā palikušas vairs tikai četras dalībnieces – mazā Laila, Andželika, Olga un Valmieras Laila.

Nav noslēpums, ka abas Lailas jau no "Ērkšķu" pirmajām dienām ir teju vai nešķiramas, un nu abu koalīcija nostājusies pret tetovēto Olgu, kura projektā izceļas ar savu tiešumu, atklātību un pašpārliecinātību. Tiesa, Lailu tandēms ir pretējās domās – viņuprāt, Olga ir visai divkosīga, spēlē uz kamerām un izliekas pavisam citādāka, nekā ir patiesībā.

Pēc tikšanās ar rakstnieci un bijušo teoloģi Daci Priedi dāmas izbaudīs nervus stindzinošas izklaides peintbola laukumā. Un tieši šeit Olgas un Valmieras Lailas starpā izcelsies ass strīds, kas draudēs pāraugt īstā drāmā. Sievietes pārkāps peintbola spēles noteikumus un centīsies savas attiecības noskaidrot ar ieroču palīdzību. Laila Olgai trāpīs pa kāju, bet parādā nepaliks arī Olga un mērķēs tieši pa kolēģi.

“Vajadzēja viņai pa pieri, starp acīm iešaut,” dzirdot Olgas vaimanas par iegūto zilumu uz kājas, sacīs Laila.

Kā beigsies dāmu konflikts? Un kuras no dalībniecēm iekļūs projekta finālā? Balsojums šovakar būs īpaši smags, jo mājās mirkli pirms uzvaras nevēlas doties neviena no dalībniecēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu