Pēc spēles pret "Spurs" Porziņģa pēdai veikta rentgena apskate (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavricks" pieveica citu Teksas komandu, Sanantonio "Spurs". Pēc spēles latviešu spēlētājam veikta rentgena apskate, vēsta ESPN apskatnieks Tims MakMahons.

Porziņģis spēlē pret "Spurs" pretinieku grozam uzbruka ar zemu precizitāti - 2p. 1/7, 3p. 3/8, soda metieni 2/4

Pēc mača pret Sanantonio vienību Porziņģis esot sūdzējies par sāpēm viņa kreisajā pēdā. Lai noskaidrotu traumas nopietnību, "Mavericks" medicīnas personāls licis Porziņģim veikt rentgena apskati.

Par laimi latviešu spēlētājam, rentgena apskates laikā lūzumi netika konstatēti.

Līdz ar to, šobrīd nav izskanējusi versija, ka Porziņģis nākamajā spēlē varētu neiziet laukumā, bet, kā ziņo ESPN, "Mavericks" tuvākajās dienās latvieša potenciālo traumu izvērtēs vēlreiz, lai noteiktu, vai būs nepieciešams kādu maču arī noskatīties no rezervistu soliņa.

Porziņģis šajā sezonā vidēji spēlē ir izcēlies ar 17,4 punktiem, 9,6 atlēkušajām bumbām, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

Nākošo spēli Dalasas "Mavericks" aizvadīs naktī uz svētdienu, kad paredzēta viesošanās pie Goldensteitas "Warriors", bet jau nākošajā naktī Dalasas spēlētāji izbraukumā tiksies ar Losandželosas "Lakers" basketbolistiem.

Nav izslēgts, ka kādu no šīm spēlēm Porziņģis izlaidīs, jo komandas galvenais trenris Riks Kārlails jau pirms sezonas atklāja, ka Porziņģa spēles laiks tiks cieši monitorēts, it sevišķi gadījumos, kad jāaizvada divas spēles pēc kārtas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu