Pirmdienas horoskops: 2. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 2. martam.

AUNS Nedēļa tev iesāksies uz patīkamas noskaņas. Nav izslēgts, ka brīvdienās uzkrātās pozitīvās emocijas ļaus vieglāk īstenot šodien paredzētos darbus. Vakarā ieteicams laicīgi doties pie miera.

VĒRSIS Būsi prātīgs, nesteidzīgs. Spēsi atrast nekļūdīgus risinājumus sasāpējušām problēmām. Šodien var nākties risināt ar finansēm saistīto. Pēcpusdienā vari organizēt pārrunas ar augstākstāvošajiem.

DVĪŅI Mazāk uztraucies par to, ko padomās, pateiks citi, vairāk ieklausies savā sirdsbalsī! Piemērots brīdis, lai sāktu jaunus projektus. Vari tikties ar ārzemju sadarbības partneriem, kaldināt nākotnes plānus.

VĒZIS Rēķinies, ka būs nepieciešama papildu pacietība, gribasspēks, lai tiktu galā ar priekšā stāvošajiem darbiem. Svarīgi ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos, nerīkoties mirkļa emociju iespaidā.

LAUVA Tavas prasības pret dzīvi, otro pusīti var jūtami pieaugt. Pielūko, lai ambīcijas ir samērojamas ar reālajām iespējām. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam solījumos. Šobrīd nevajadzētu risināt naudas lietas.

JAUNAVA Strādāt vajadzētu tikai kopīgi ar pārbaudītiem, uzticamiem partneriem. Nav izslēgts komandējums, brauciens, saistīts ar profesionālo pilnveidošanos, studijām. Esi iecietīgāks pret apkārtējiem.

SVARI Jo smalkāk izplānosi dienas darbus, jo mazāk pārsteigumu sev sagādāsi. Mēģini vairāk paļauties uz priekšnojautu, nekautrējies īstenot savas patiesās vēlmes, slēptākās ieceres. Vakaru velti mīļotajam.

SKORPIONS Būsi pārdomu pilns, noslēgts saskarsmē ar līdzgaitniekiem. Veiksmīgāks laiks tiem Skorpioniem, kuri darbojas zinātnes un žurnālistikas lauciņā. Tev izdosies veiksmīgi uzrunāt plašāku auditoriju.

STRĒLNIEKS Piemērota diena visu veidu kolektīvajām aktivitātēm. No kolēģu puses saņemsi draudzīgu, pretimnākošu attieksmi, kā arī iedvesmu jaunām biznesa idejām. Privātajā dzīvē var uzplaiksnīt greizsirdība.

MEŽĀZIS Būs daudz jāstrādā. Iespējams, nāksies labot citu pieļautās kļūdas. Šodien paveiktais var spēlēt lielu lomu tavā turpmākajā karjeras izaugsmē. Tu lieliski sapratīsies ar priekšniecību.

ŪDENSVĪRS Centīsies ievest lielāku skaidrību attiecībās ar mīļoto cilvēku. Par ģimenes dzīvē notiekošo jo īpaši vajadzētu rūpēties tiem Ūdensvīriem, kuri nesen sākuši kopdzīvi.

ZIVIS Zināmus uztraukumus var sagādāt ģimenes locekļu veselības stāvoklis. Nav izslēgts, atvasītes būs saķērušas kādu vīrusu un nu tām būs nepieciešamas tavas rūpes, uzmanība. Darbā viss ritēs savu gaitu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu