No karantīnas Tenerifes viesnīcā dzimtenē atgriezusies Latvijas valstspiederīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas valstspiederīgā, kura atradās karantīnā Tenerifes viesnīcā "H10 Costa Adeje Palace Hotel", 7.martā ir atgriezusies Latvijā, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

No 24.februāra iespējama jaunā vīrusa gadījuma dēļ Tenerifē savās viesnīcas istabās bija izolēti simtiem tūristu. Šāds solis sperts pēc tam, kad aizdomās par inficēšanos ar to tika hospitalizēts kāds itāļu tūrists. 14 dienu karantīna beigsies otrdienas plkst.24.

Telekanāls TV3 iepriekš vēstīja, ka viesnīcā ir kāda sieviete no Daugavpils, kura ir grūtniecības pēdējos mēnešos.

Ar jauno koronavīrusu, kas pirmo reizi tika konstatēts pagājušā gada decembrī Ķīnā, visā pasaulē līdz otrdienas rītam inficējies 114 151 cilvēks, bet 4012 cilvēki miruši no koronavīrusa slimības Covid-19, liecina aģentūras AFP apkopotie oficiālie dati.

Vīruss apstiprināts 105 valstīs un teritorijās, bet kopš pirmdienas vakara reģistrēti 898 jauni inficēšanās un 48 nāves gadījumi.

Pasaules Veselības organizācijas (PVO) dati liecina, ka līdz otrdienai Spānijā apstiprināti 1024 inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka 28. februārī tika ziņots, ka daļai no viņiem tiks atļauts doties prom pirms noteiktā karantīnas beigu datuma. Tiesa, šāds solis netika izpildīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu