Ar koronavīrusu inficētais NBA spēlētājs Mičels: Visvairāk biedē tas, ka nejūtu simptomus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Donavans Mičels
Donavans Mičels Foto: AP/Scanpix

Viens no trīs ar koronavīrusu inficētajiem spēlētājiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Donavans Mičels sarunā ar "ABC sports" raidījumu "Good Morning America" plašāk pastāstījis par savu veselības stāvokli.

12. martā NBA paziņoja par līgas pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku, jo tika konstatēts, ka ar koronavīrusu ir inficējies Jūtas "Jazz" centra spēlētājs Rūdijs Gobērs. Tajā pašā dienā pozitīvs koronavīrusa tests tika konstatēts arī francūža komandas biedram Donavanam Mičelam.

Sarunā ar "Good Morning America" jaunais aizsargs atklājis, ka jūtoties ļoti labi.

"Esmu izolēts, bet šobrīd man nav drudža vai citu simptomu. Esmu svētīts ar to, ka ar mani viss ir kārtībā. Šobrīd man svarīgākais ir palikt izolācijā, lai arī es neuzrādu nekādus simptomus," stāstīja Mičels.

Jaunais basketbolists arī atklāja, ka nav juties slikti arī dienā, kad viņam tika konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu. Mičels arī pajokoja, ka šobrīd jūtoties tik labi, ka varētu aizvadīt septiņus mačus garu izslēgšanas spēļu sēriju.

Basketbolistam arī tika uzdots jautājums par to, vai viņam ir izdevies aprunāties ar savu komandas biedru Gobēru, uz ko Mičels atbildēja izvairīgi: "Godīgi sakot, sākumā bija nepieciešams laiks, lai es nomierinātos. Bet esmu priecīgs, ka ar mani un viņu viss ir labi."

Turpinājumā spēlētājs atklāja, ka šajā situācijā, viņaprāt, visbiedējošākais ir tas, ka viņš pats nejūt simptomus, bet ir inficējis, kas nozīmē to, ka apkārt var būt daudz šādu personu. 

"Man nav simptomu. Es varētu iet pa ielu un neviens nepateiktu, ka esmu inficējies, ja tas nebūtu paziņots publiski. Manuprāt tā ir šī vīrusa visbiedējošākā puse - ar tevi viss ir kārtībā, tu jūties labi, bet nekad nezini, vai cilvēks, ar kuru tu, piemēram, sarunājies, nav inficēts," stāstīja Mičels.

Mičels arī atklāja, ka brīvo laiku pavada skatoties savu spēļu epizodes un analizējot tur redzēto. pēdējās dienās ar līdzīgu laika īsināšanas stratēģiju ir nākušas klajā tādas zvaigznes kā Stefans Karijs, Spensers Dinvidijs, Džeisons Teitums un Bredlijs Bīls.

23 gadus vecais aizsargam šī bija "izlaušanās" sezona, jo tieši šogad viņš piedalījās savas karjeras pirmajā Visu zvaigžņu spēlē. Vidēji spēlē "Jazz" uzbrukuma līderis šosezon izcēlies ar 24,2 punktiem, 4,4 atlēkušajām bumbām un 4,2 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu