"Izskatās, ka puiši gribēja izrādīties..." Jauniešu banda izposta Dzintaru pludmales kafejnīcu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Naktī uz 2. maiju Dzintaru pludmales kafejnīcas īpašnieki piedzīvojuši kādas jauniešu bandas uzbrukumu, kā rezultātā izsisti vairāki logi. Pārkāpēji ir nofilmēti un video materiāli nosūtīti policijai, taču likumsargiem līdz šim vandaļu bandu nav izdevies notvert ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Naktī kafejnīcā ieradusies kāda jauniešu banda. Vandaļi ar akmeņiem apmētājuši izklaides vietas logus. 

"Pēc 1. maija skaistajām brīvdienām, atnākot uz darbu, redzēju, ka ir izsisti divi logi. Tajā pašā naktī postījumi nodarīti vēl divām kafejnīcām, no kurām viena atrodas Dzintaru koncertzālē.

Strādājam šeit četrus gadus, bet kaut ko šādu piedzīvojam pirmo reizi.

Izskatās, ka puiši gribēja izrādīties," pastāstīja kafejnīcas īpašniece Evija.

Dažas minūtes pēc pludmalē pastrādātā, jaunieši tika manīti arī Dzintaru koncertzāles apkaimē, pie kādas citas kafejnīcas.

Evita ar kolēģiem sagatavoja videomateriālus un fotogrāfijas, un cerībā, ka tuvākajā laikā pārkāpēji tiks notverti, viņa nosūtīja tās izmeklētājiem. Taču nepilnas nedēļas laikā likumsargiem šo lietu nav izdevies atrisināt. 

"Es piezvanīju Kriminālpolicijai, lai noskaidrotu, vai ir kādi fakti, uz ko man atbild - jūs viņu neatradāt? Sanāk, ka mums pašiem jāiet, jāmeklē," raidījumam pastāstīja Evita.

Pamatojoties uz kriminālprocesa ietvaros uzsāktu izmeklēšanu, policija raidījumam situāciju nekomentē. Vienīgais, ko policija apstiprina, ir tas, ka saistībā ar šo atgadījumu uzsākta lieta par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu