Makgregors atradis jaunu "deju partneri" - īru cīkstonis pieņem bijušā boksa čempiona izaicinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Konors Makgregors un cīņu profesionālā boksa ringā iepazina 2017. gadā, kad 10. raundā piekāpās leģendārajam Floidam Meivezeram. Tagad slavenais īrs ir pieņēmis citas boksa leģendas izaicinājumu.

Aizvadītajā nedēļā Oskars De La Hoja nāca klajā ar paziņojumu, ka būtu gatavs boksa ringā tikties ar slaveno jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni. Pie tam, 47 gadus vecais bokseris savās prognozēs īram nedeva īpaši daudz cerību.

Sarunā ar "State of Combat" De La Hoja par īru cīkstoni izteicās visnotaļ noniecinoši: "Pret Makgregoru būtu vajadzīgi divi raundi. Kas bija raksturīgi man, es allaž gāju pēc nokauta. Makgregors? Es mīlu viņa sniegumu oktagonā un cienu viņu. Es skatos katru Makgregora cīņu, bet boksa rings ir pavisam cits stāsts."

Magregors uz šādiem boksa leģendas izteikumiem savā "Twitter" kontā nāca klajā ar pavisam vienkāršu atbildi: "Es pieņemu tavu izaicinājumu, Oskar De La Hoja!"

Īru cīkstonis vairākkārt ir izteicies, ka vēlas atgriezties ringā un to darīs drīzāk nekā vēlāk. Boksa un MMA apskatnieku vidū kā galvenais pretendents uz boksa cīņu ar Makgregoru joprojām tiek saukts Meivezers, kurš arī ir izteicies, ka nākamo dueli aizvadīs ar MMA cīkstoni. Tāpat, kā iespējamais īra pretinieks tiek minēts arī Menijs Pakjao, kā arī spekulācijas izskanējušas par Saula "Kanelo" Alvareza kandidatūru uz šo cīņu.

Lai gan De La Hoja ringā nav bijis kopš 2008. gada, kad piedzīvoja zaudējumu pret Pakjao, amerikānis tik un tā ir viens no visu laiku labākajiem vieglo svaru bokseriem. Savas karjeras laikā De La Hoja izcīnīja 39 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus, kā arī bija lineārais čempions veselās trīs svara kategorijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu