Tiešraides arhīvs Ģertrūdes ielā ielūzis vēl viens auto (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Apollo" aculiecinieks

Otrdien, 30. jūnijā, Rīgas ielās pēkšņi parādījusies vēl viena bedre. Portāls "Apollo" piedāvā tiešraidi no notikuma vietas.

Bedre izveidojusies Ģertrūdes ielā netālu no vietas, kur nesen ielūza divi auto. Negadījuma dēļ satiksme pie Ģertrūdes ielas un Brīvības ielas ir apgrūtināta.

Šoreiz zem ceļa seguma neviens auto nav pakļuvis, taču redzams, ka bedre izveidojusies tieši zem spēkrata. Viens tā riepa un atrodas uz pašas iegruvuma malas.

Foto: "Apollo" aculiecinieks

"Pirms manis brauca cits auto, es braucu aiz tā. Auto bija mazāks par manējo," pastāstīja auto vadītāja. "Es braucu uzreiz aiz tā. Bija troksnis, un vairs neko neatceros."

Notikuma vietā ieradušies Rīgas domes Satiksmes departamenta darbinieki, taču incidenta cēlonis pagaidām nav zināms, portāls "Apollo" noskaidroja departamentā.

Plkst. 17.16 policija saņēmusi izsaukumu uz Ģertrūdes ielu Rīgā, kur bedrē iebraukusi "Opel" markas automašīna, portālam "Apollo" pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elīna Priedīte. Likumsargi šobrīd atrodas notikuma vietā un regulē satiksmi.

Foto: Ģertrūdes ielā ielūzis vēl viens auto

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu