Foto Mīļākais apģērba gabals un UFC prognozes - Kristaps Porziņģis atbild uz fanu jautājumiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis savā "Instagram" kontā atbildējis uz vairākiem jautājumiem, ar kuriem klajā nāca viņa sekotāji.

Viens no faniem latvietim vaicāja par viņa un Porziņģa sadarbību laukumā, piebilstot, ka no malas šķiet, ka abiem jaunajiem basketbola spīdekļiem laukumā kopā esot jautri.

"Haha, jā, pamazām saspēlējamies un, ejot uz priekšu, būs vēl labāk," atbildēja Porziņģis.

Cits fans gribēja zināt, kas ir Porziņģa mīļākais apģērba gabals. Latvietis norādīja uz konkrētiem šortiem.

Foto: Instagram/@kporzee

Tāpat fani aicināja Porziņģi veikt prognozes arī par citiem sporta veidiem, ne basketbolu. Viens no sekotājiem prasīja latvieša domas par gaidāmā "UFC 251" cīņu šova čempiona titulu dueļu rezultātiem, kamēr kāds cits vaicāja par ilgi gaidītā Geiči un Nurmagomedova potenciālo iznākumu.

"UFC 251" sakarā Porziņģis izcēla Bērnsu, kurš gan cīņu izlaidīs saslimšanas ar Covid-19 dēļ, Maksu Holoveju un Pjotru Janu. Savukārt par Nurmagomedova dueli basketbolists atbildēja: "Habibs padarīs savu tēvu lepnu. Līdzjūtība viņam un viņa ģimenei."

Pie Porziņģa ar jautājumiem vērsās arī futbola fani, vaicājot, kurš ir viņa mīļākais futbola klubs, uz ko latvietis atbildēja ar attēlu, kurā redzams Seviļas "Real Betis" formas tērpā. Cits fans vēlējās zināt, kurš klubs, pēc Porziņģa domām, triumfēs UEFA Čempionu līgā. Pēc basketbolista domām slaveno trofeju šosezon virs galvas cels Mančestras "City" futbolisti.

Protams, kad runa ir par futbolu, neiztikt bez "mūžīgā" jautājuma par Mesi un Ronaldu salīdzinājumu. Porziņģis priekšroku dod argentīnietim: "Ronaldu ir viens no maniem visu laiku mīļākajiem spēlētājiem viņa darba ētikas dēļ. Bet Mesi ir vienkārši maģisks. Mesi ir visu laiku labākais."

Porziņģis arī nepalaida garām iespēju pajokot par savu garo augumu, kad kāds no faniem vaicāja, kad viņam auguma dēļ ir radušās problēmas.

Foto: Instagram/@kporzee

Lai gan daudzi basketbolisti šaubās par atgriešanos laukumā vai no tā jau ir atteikušies, Porziņģis nesenā intervijā atklāja, ka neesot pat apsvēris domu neierasties uz NBA atgriešanaš spēlēm Orlando.

NBA apstiprināja priekšlikumu sezonu atsākt 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Līga plāno komandām sākt treniņnometnes komandu pārstāvētajās pilsētās 30.jūnijā, uz Orlando dodoties 7.jūlijā.

"Play-off" turnīrs notiks augustā, un NBA finālsēriju vajadzētu pabeigt līdz 12.oktobrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu