Tallinā divas pensionāres aplaupa veikalu un ar auto bēg no policijas 120 km/h lielā ātrumā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Urmas Luik

Pagājušajā pirmdienā ap plkst. 11 Igaunijas galvaspilsētā Tallinā veikala "A1000" darbinieki konstatēja, ka ēkā uzdarbojas zagļi, vēsta portāls "Postimees".

Veikala apsargi izsauca policiju, lai pārbaudītu divas aizdomīgas dāmas. Tāpat darbinieki autostāvvietā pamanīja automašīnu, kurā spīdējuši vairāki folijas iepakojumi.

Vēlāk izrādījās, ka automašīna pieder aizdomīgajām sievietēm un darbinieki lūdza policistus, lai tie aplūko spēkratu. Sievietes esot pazaudējušas automašīnas atslēgas, tāpēc likumsargi nav varējuši mašīnu pārmeklēt.

Situācija noslēdzas ar to, ka policija atstāja notikuma vietu, bet veikala darbinieki abas sievietes sāka meklēt. Likumsargiem atkal nācās doties uz veikalu.

"Otrajā reizē ieradās cita policijas patruļa, kas sievietes aizturēja," atklāj kāds notikušā aculiecinieks.

"Viņas bēga no veikala ar auto 120 km/h lielā ātrumā. Nesaprotu, kāpēc policija nepilda savus pienākumus? Mums vajadzēja pašiem viņas noķert," sacīja kāds no veikala darbiniekiem.

Sievietes tika notvertas Tallinas pilsētas Piritas rajonā. Notikuma vietā ieradās arī muitas darbinieki, kas konstatēja, ka transportlīdzeklī atrodas nelegālās kontrabandas cigaretes un alkoholiskie dzērieni ar aizdomīgu marķējumu.

Policijas ziņojums

Tika noskaidrots, ka aizdomās turētās sievietes ir 63 un 70 gadus vecas. Viņas no veikala mēģināja nozagt divas džina pudeles un konfekšu kastes, kas kopā veikalam būtu zaudējumi 32 eiro apmērā.

Sievietēm tika sastādīti protokoli un viņas vēlāk tika atbrīvotas. Veikala apsargs zagļu automašīnā "Mercedes" bija novērojis, ka spēkratā atrodas vairākas folijās ietītas lietas. Viņš lūdza likumsargus pārmeklēt auto.

Policija uzskatīja, ka nav pamata atlauzt transportlīdzekļa durvis, tāpēc sievietes tika atbrīvotas.

Plkst. 18 policija saņēma izsaukumu, ka tas pats "Mercedes" auto veicis bīstamus manevrus Tallinas ielās. Apturot auto atklājās, ka tajā atrodas abas iepriekš sodītās sievietes.

Vēlāk atklājās, ka sievietes pa Tallinas ielām bija braukušas ar 120 km/h lielu ātrumu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu