Lukaku izrauj "Inter" neizšķirtu pret "AS Roma"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku Foto: SIPA/Scanpix

Milānas "Inter" svētdien cīnījās neizšķirti Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēle, neizmantojot iespēju pietuvoties Turīnas "Juventus".

"Inter" viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:1) ar "AS Roma".

Milānieši vadībā izvirzījās 15.minūtē, kad pēc stūra sitiena ar galvu bumbu vārtos raidīja Stefans de Vrijs. Puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē pēc Lukas Spinacolas sitiena bumbu savos vārtos iesita "Inter" futbolists.

Mājinieki 57.minūtē pārņēma vadību, no vārtsarga laukuma robežas precīzi sitot Henrikam Mhitarajanam. Romiešu abos gūtajos vārtos asistēja Edins Džeko.

Viesi gan pamanījās izraut neizšķirtu, jo 88.minūtē 11 metru soda sitienu realizēja Romelu Lukaku.

""Inter" ir komanda, kas dara lielas lietas. Esam otrajā vietā un jau nodrošinājuši ceļazīmi uz Čempionu līgu. Vēl dažas komandas gribēja tur nokļūt, taču esam spēcīgā līgā, kur visiem nav tādas iespējas," pēc mača teica "Inter" galvenais treneris Antonio Konte.

Vēl no vadošajām komandā "Napoli" savā laukumā ar 2:1 (1:1) izrāva uzvaru pār "Udinese". Pirmos vārtus guva Arkadjušs Miliks, bet uzvaru nodrošināja Mateo Politāno otrā puslaika kompensācijas laika ceturtajā minūtē izdarītais precīzais sitiens.

Šovakar turnīra līdere "Juventus" Turīnā uzņems vienu no savām tuvākajām sekotājām Romas "Lazio".

A sērijas līderei Turīnas "Juventus" 33 cīņās ir 77 punkti, otro vietu ar 72 punktiem ieņem Milānas "Inter", bet par punktu mazāk ir Bergāmo "Atalanta". 69 punkti ir Romas "Lazio", "AS Roma" ir 60 punkti, bet pa 56 punktiem guvušas "Napoli" un "AC Milan".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu