Video "Es to dienu neatceros." 16 gadus vecs futbolists izdzīvo pēc tieša zibens spēriena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

16 gadus vecais Krievijas profesionālās futbola līgas (PFL) vārtsargs Antons Zaborovskis pastāstījis par incidentu, kad viņam iespēra zibens, vēsta "Postimees"

Negadījums noticis "Znamaja Truda" komandas treniņā 4. jūlijā. Kā redzams telekompānijas AIST rīcībā nonākušajā video, debesis tajā dienā bija skaidras un nekas neliecināja par to, ka pēkšņi varētu sekot zibens spēriens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ТВ "Аист" (@tvaist) on

Apkārtējie uzreiz nesaprata, kas notiek. Pirmais, kurš devās jaunajam puisim palīgā bija viņa treneris, kurš tad arī futbolistu noturēja pie dzīvības līdz notikuma vietā ieradās mediķi.

"Es to dienu neatceros. Jāsaka, ka par laimi, jo visas tās sāpes es nejutu. Atceros tikai, ka izgāju no mājas un attapos slimnīcā. Pirmais, ko ieraudzīju bija ārsti. Viņi man paskaidroja, kas notika. Pēc tam jau ieraudzīju radiniekus, viņi arī man stāstīja par notikušo un arī parādīja video," stāsta Zaborovskis.

Situācija bijusi tik nopietna, ka, nonākot Ļubercas slimnīcas reanimācijā, jaunais spēlētājs tika ievietots mākslīgajā komā. Par laimi futbolistam izdevās atkopties un pirms dažām dienām viņš tika izrakstīts no slimnīcas.

"Apdega viss mans ekipējums. Futbola buči bija drumstalās - vienkārši salūzuši vairākās daļās. Visu pārējo izsviedu ārā, bet bučus atstāju mājās par piemiņu. Uz kakla ir palikusi arī rēta no ķēdītes," par negadījuma sekām stāsta futbolists.

Kā izteicās pats sportists, notikušā dēļ viņš joprojām ar vienu ausi esot kurls. Tāpat nedaudz traumētas esot arī plaušas. Ārsti puisim atļāvuši trenēties un lēnām atgūt formu, bet lielas slodzes joprojām esot aizliegtas.

"Es esmu ticīgs cilvēks un apmeklēju baznīcu. Laikam vajadzēs parunāt ar mācītāju. Viņš par mani aizlūdza, kad biju slimnīcā," nobeigumā noteic Zaborovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu