"Porziņģis kopš atgriešanās no pauzes ir monstrs." NBA apskatnieks velta ļoti augstas uzslavas "Mavericks" duetam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Lai gan latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" Orlando "burbuli" ir sākusi ne pārāk veiksmīgi,  tomēr "First Take" apskatnieka Maksa Kelermana acīs Porziņģa un Dončiča duets tik un tā ir viens no labākajiem visā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Populārajā NBA raidījumā "First Take" viens no segmentiem tika atvēlēts diskusijai par Luka Dončiča un Kristapa Porziņģa piederību NBA labāko duetu topam.

Raidījuma vadītāja Molija Kverima uzdeva jautājumu, vai Dončičs un Porziņģis jau tagad ir iekļaujami diskusijā par labāko NBA duetu.

Pirmais ar atbildi nāca klajā Makss Kelermans: "Diskusijā noteikti. Es teiktu, ka Lenards un Džordžs ir pirmie, tāpat uzskatu, ka Lebronam un Deivisam ir labi argumenti [top dueta titulam]. Es uzskatu, ka Luka un Kristapam ir vieta šajā diskusijā un viņi vinnēs NBA titulu. Nedomāju, ka tas notiks šogad, bet viņi to izdarīs, spēlējot kopā."

Tāpat Kelermans atzīmēja, ka viņš par "Mavericks" spēju nākotnē izcīnīt titulu ir bijis pārliecināts jau kopš dienas, kad Dalasa maiņas darījumā ieguva Porziņģi.

"Sāksim ar Porziņģi, jo visi zina, cik īpašs ir Luka. Bet cilvēki aizmirst, kas Porziņģis bija pirms traumas. Labākā viņa spēles sastāvdaļa ir aizsardzība. Viņš izgāja laukumā un visa pretinieku pieeja uzbrukumam mainījās. Nekad runa nebija par uzbrukumu. Uzbrukumam, kas tik un tā jau bija lielisks, vajadzēja panākt Porziņģa aizsardzību," sacīja Kelermans.

"Tev ir vajadzīgs gads, lai atlabtu no šāda līmeņa traumas un vēl gads, lai atgūtu savu iepriekšējo formu. Bet tagad, izskatās, ka pārtraukums viņam ir palīdzējis, jo Porziņģis kopš atgriešanās no pauzes ir monstrs. Ja Kristapu nepievils veselība, viņš kādu dienu var kļūt par MVP," latvieti turpināja slavēt Kelermans, piebilstot, ka Dončičs un Porziņģis ir pelnījuši vietu labāko NBA duetu diskusijā.

Kelermana kolēģis Ričards Džefersons gan bija nedaudz skeptiskāks: "Viņi ir labāko duetu pieciniekā, bet ir liela starpība starp diviem labākajiem duetiem un labāko piecinieku. Es teiktu, ka pirmajā vietā ir Lebrons un Deiviss, otrajā - Vestbruks un Hārdens, trešajā - Lenards un Džordžs. Luka un Kristaps ir labāko pieciniekā. Vai viņi, ja paliks kopā, kādu dienu izcīnīs titulu? Bez šaubām, jo viņiem ir divi unikāli spēlētāji."

"Galu galā, viņi [Dončičs un Porziņģis] ir labāko pieciniekā, bet top2? Nav pat tuvu. Mēs runājam par tagadni. Ja runa būtu par sezonu pēc pieciem gadiem, šie puiši ir atbilde. Ja runājam par sezonu pēc trim gadiem, viņi, visticamāk, arī ir atbilde. Bet tagad? Viņi ir septītajā vietā rietumos," izteicās Džefersons.

"Mavericks" NBA "burbulī" ir atlikušas vēl piecas regulārās sezonas spēles un nākamo maču dalasieši aizvadīs jau naktī uz piektdienu, plkst. 1:30 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu