TIEŠRAIDES ARHĪVS Valdība informē par nolemtajiem ierobežojumiem Covid-19 apkarošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš pie Latvijas Nacionālajā mākslas muzeja, sagaidot Francijas prezidentu Emanuelu Makronu.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš pie Latvijas Nacionālajā mākslas muzeja, sagaidot Francijas prezidentu Emanuelu Makronu. Foto: Zane Bitere/LETA

Piektdien, 9. oktobrī, sasaukta Ministru kabineta ārkārtas sēde. Valdība preses konferencē informē par pieņemtajiem lēmumiem Covid-19 izplatības apkarošanā.

Valdība šodien ārkārtas sēdē izskatīs grozījumus noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai.

? Kas nolemts šis dienas Ministru kabineta ārkārtas sēdē? Par aktuālo informē Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, ...

Posted by Ministru kabinets / Government of Latvia on Piektdiena, 2020. gada 9. Oktobris

Tiešraide: Valdība informē par nolemtajiem ierobežojumiem Covid-19 apkarošanā

Grozījumu anotācijā uzsvērts, ka pēdējā laikā Slimību profilakses un kontroles centrs ir reģistrējis ļoti strauju Covid-19 saslimstības pieaugumu un 7.oktobrī Eiropas slimību profilakses un kontroles centra publicētajā valstu pārskatā 14 dienu kumulatīvais saslimstības rādītājs Latvijai ir 33,0, kas ir gandrīz divas reizes augstāks rādītājs nekā iepriekšējā nedēļā. Pozitīvo Covid-19 testu īpatsvars pret kopējo veikto testu skaitu ir 2,9%, kas ir ievērojami vairāk pret iepriekšējās nedēļas rādītāju -1,7%.

Jau ziņots, ka pēdējās diennakts laikā veikti 4551 Covid-19 tests, reģistrēti 137 jauni saslimšanas gadījumi. Latvijā kopā veikti 353 788 izmeklējumi, saslimušas 2507 personas un 1322 izveseļojušās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu