Makgregors atklāj savus patiesos motīvus gaidāmajai cīņai pret Porjē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Jau ilgāku laiku jaukto cīņu mākslu (MMA) fani un apskatnieki runā par Dastina Porjē un Konora Makgregora iespējamo dueli. Abi cīkstoņi tai publiski ir piekrituši un šobrīd UFC fani gaida oficiālu apstiprinājumu no organizācijas puses. Tomēr īru cīkstonim šis duelis ir tikai atspēriena punkts citam mērķim.

Nesen UFC prezidents Deina Vaits atklāja, ka cīņu ir piedāvājis gan Porjē, gan Makgregoram. Abi cīkstoņi publiski šim piedāvājumam ir piekrituši. Tiesa, Makgregora uzstādījums ir tāds, ka cīņai ir jānotiek vēl 2020. gadā.

Intervijā ar slaveno boksa treneri un cīņu komentētāju Tediju Atlasu Porjē atklāja, kāpēc, viņaprāt, Makgregors piekrita šai cīņai un vēlas to aizvadīt vēl šogad. 

"Es domāju, ka viņš skatās uz Pakjao cīņu. Es nezinu, vai UFC grib, lai Konors aizvada vēl vienu cīņu pirms tikšanās ar Pakjao, vai arī viņš pats vēl vienu [cīņu] grib aizvadīt šogad un nākamo gadu sākt ar Pakjao. Un kas gan ir labāk par cīņu pret citu kreili. Es domāju, ka tāds ir viņa plāns. Viņš grib tikties ar vēl vienu kreili pirms cīņas ar citu kreili," sacīja Porjē.

Makgregors, kurš septembrī izziņoja, ka gatavojas duelim ar Pakjao, savā "Twitter" kontā apstiprināja Porjē aizdomas.

"Pareizi. Kreilis ar boksa stilu. Turpinu asināt savas MMA prasmes, cīnoties ar sīkstu pretinieku, kas arī uzsāks manu sagatavošanās procesu Menija cīņai. Nav viegli "staigāt" starp abiem sporta veidiem un tad atgriezties pie viena no tiem. Es gribu uzturēt savu asumu," rakstīja Makgregors.

Abi cīkstoņi savā starpā jau ir tikušies. 2014. gadā abi vīri vēl cīnījās 65,8 kilogramu divīzijā. Toreiz ar pirmā raunda nokautu pārāks bija īrs. Bet kopš tās cīņas ir pagājis ilgs laiks un var droši apgalvot, ka revanša cīņā oktagonā izietu divi pavisam citi cīkstoņi.

Iespējamie datumi Makgregora un Porjē cīņai ir divi - 21. novembrī "UFC 255" ietvaros, vai arī 12. decembrī "UFC 256" cīņu šovā. Reālākais variants ir decembris, jo iepriekš bija paredzēts, ka "UFC 256" galvenajā cīņā tiksies Kamaru Usmans un Gilberts Bērnss, bet 77 kilogramu divīzijas čempions atklāja, ka nav gatavs cīnīties šajā datumā. Līdz ar to cīņu šovam ir nepieciešama galvenā cīņa. Nav šaubu, ka abu vieglā svara divīzijas superzvaigžņu duelis spētu aizpildīt galvenās cīņas lomu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu