Autovadītājs neievēro sarkano gaismu un izraisa autoavāriju. Otrs šoferis nonācis slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Spēcīgu triecienu piektdien, 15. janvārī, Pārdaugavā saņēma kāda 26 gadus veca vīrieša vadītais "BMW" spēkrats, kura šoferis nonāca slimnīcā, jo cita spēkrata vadītājs neievēroja sarkano gaismu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Negadījums priekšpusdienā Pārdaugavā gadījās kādam "Volkswagen Touareg" vadītājam, kas neievēroja luksofora singālu. Tas spīdēja sarkans, taču vīrietis turpināja ceļu, cenšoties apsteigt sabiedrisko transportu.

"Bija ierasta diena, braucu no Zolitūdes puses un man priekšā bija autobusa pietura. Autobuss apstājās savā pieturā, es ieslēdzu virzienrādītāju, jo autobusa korpuss atradās uz brauktuves daļas un apdzinu autobusu, parādot virzienrādītāju vēlreiz, lai atgrieztos savā joslā. Skatoties autobusā, pārliecinājos, ka droši esmu atgriezies atpakaļ savā joslā un tai brīdī jau biju pietuvojies krustojumam. Sapratu, ka ir mazs attālums, bremzēju un tobrīd sajutu triecienu," saka avāriju izraisījušais šoferis, atzīstot, ka viņam tobrīd luksoforā dega sarkanā gaisma.

Tā rezultātā sudraba krāsas "BMW" saņēma spēcīgu triecienu pasažiera sēdvietas pusē. Automašīnā sēdēja tikai šoferis – kāds 26 gadus vecs vīrietis, kas bija ceļā uz darbu. Diemžēl vadītājs guva krūšukurvja traumu, taču bija spējīgs sazvanīt savu kolēģi Aleksandru, kas atsteidzās palīgā.

"Uzreiz atbrauca "ātrie", policija, viss notika operatīvi. Labi, ka viņš mašīnā bija viens. Mugura viņam mazliet sāp, bet dzīvotājs būs," stāsta cietušā vīrieša kolēģis Aleksandrs, kurš atbraucis palīgā.

Domstarpības par to, kurš bija sadursmes izraisītājs, starp šoferiem neradās. "Volkswagen" vadītājs atzīst, ka paskaidrojumā policijai rakstīs visu tā, kā bija, jo nožēlo neuzmanību uz ceļa.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu