Krievijas mediji metas ziņot, ka Putina ārlaulības meita sākusi darboties kā influencere

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sanktpēterburgas iedzīvotāja ar sociālo tīklu segvārdu Luīza Rozova, kuru Krievijas mediji sauc par Krievijas prezidenta Vladimira Putina ārlaulībā dzimušo "jaunāko" vai "trešo meitu", sākusi pelnīt, pateicoties "Instagram" reklāmām. 

Kā noskaidrots, reklāma meitenes kontā maksā nedaudz vairāk par 100 eiro. Šajā cenā ir iekļauta divreizēja pieminēšana Luīzas konta īsajos stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, savukārt pieminēšana ierakstā maksā 150 eiro.

Par izcenojumiem pastāstīja Luīzas reklāmas aģente Aželika Saviča. Tai pašā laikā Rozova un Saviča, kuras esot pazīstamas jau vairākus gadus, patur tiesības nereklamēt preci vai uzņēmumu, nepaskaidrojot iemeslus. 

Pēc reklāmas pārdošanas speciālista Borisa Kantoroviča teiktā, "Putina meitas" jaunā profesija varētu būt pieprasīta, lēšot, ka viņas potenciālie ienākumi no "Instagram" ir līdz 2777 eiro mēnesī. 

"Viss ir atkarīgs no pieprasījuma," viņš norādīja žurnālistiem, piebilstot, ka tie, kuri neinteresējas par politisko lauciņu, meiteni varētu arī nezināt. 

Atgādināsim, ka Luīzas Rozovas konta popularitāte strauji pieauga pēc tam, kad izmeklējošās žurnālistikas medijs "Projekt" publiskoja pētījumu, kurā meiteni nosauca par "Putina jaunāko meitu", kura nākusi pasaulē prezidenta "tuvai draudzenei" Svetlanai Krivonogihai. Pētījumā gan teikts, ka meitenes vārds ir Elizabete, Luīza Rozova esot vien sociālo tīklu segvārds.

Jāatzīmē, ka gandrīz nevienā "Instagram" foto Luīzas seja nav redzama - vai nu tā ir nosegta ar masku, brillēm, vai arī tiek parādīts tikai ķermenis bez galvas. 

Mediji ziņo, ka prezidenta preses sekretāra Dmitrija Peskova meita Jeļizaveta Peskova sākusi sekot Rozovai, lai gan iepriekš Peskovs paziņojis, ka nekad neko neesot dzirdējis par Rozovas māti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu