Šorīt apledojums apgrūtina braukšanu uz daudziem valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojums. Ilustratīvs attēls
Apledojums. Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Šorīt apledojums apgrūtina braukšanu pa daudziem valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Tallinas šosejas posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, Siguldas šosejas posmā no Rīgas līdz Līgatnei, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, pa Rīgas apvedceļu, kā arī pa Bauskas un Jelgavas šosejām.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir Liepājas šosejas posmos no Rīgas līdz Anneniekiem un no Blīdenes līdz Skrundai, Ventspils šosejas posmā no Rīgas līdz Usmai, Rēzeknes šosejas posmā no Jēkabpils līdz Varakļāniem, Daugavpils šosejas posmos no Rīgas līdz Skrīveriem un no Pļaviņām līdz Nīcgalei, kā arī Tīnūžu šosejas posmā no Rīgas apvedceļa līdz Skrīveru pagriezienam.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi pa reģionālajiem autoceļiem ir Rīgas, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils, Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Ogres, Saldus, Talsu, Tukuma un Ventspils apkaimēs.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 110 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu