Kāpēc katra Zodiaka zīme steidz vai, tieši otrādi, nemaz nevēlas iestūrēt laulības ostā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Gita Kulinitch Studio/Shutterstock.com

Kāpēc daži steidz mesties laulības ostā, kamēr citiem tas šķiet otršķirīgi? Pie tā, iespējams, vainīgas ir zvaigznes, vēsta portāls "StarHit".

Auns

Stabilitāte ir Auna lieliskā noskaņojuma atslēga, kas nozīmē, ka tai vajadzētu būt it visā. Auniem ir jānoformē jebkura veida attiecības. Ja jautājums attiecas uz personiskajām attiecībām, tas ir obligāti.

Vērsis

Būdami romantiski, Vēršiem ir jāīsteno viņu sapņi. Visam jābūt skaistam, visam jābūt savās vietās. Gandrīz kā pasakā. Vērsim vienmēr blakus vajag kādu, ar kuru dalīties savos priekos.

Dvīņi

Dvīņu jutekliskajai dabai ir vajadzīga otrā puse. Dvīņi nespēj būt vieni. Viņiem vajadzīgs dzīves partneris, līdzīgi domājošs cilvēks, atbalsts. Dvīņi, kā likums, ļoti nopietni uztver savu izvēli un cenšas palikt uzticīgi saviem lēmumiem.

Vēzis

Vēža straujā daba ir spējīga uz daudz ko. Kas attiecas uz laulību, šeit var kautrīgi, bet tomēr dot mājienu par lielu bīstamības pakāpi kļūdīties savā izvēlē. Tas galvenokārt attiecas uz agrīnām laulībām. Vēži var pasteigties savā lēmumā. 

Lauva

Temperamentīgie Lauvas vienmēr drosmīgi un dedzīgi pieņem lēmumus. Es mīlu, tāpēc apprecēšos! Viņi nekad nebaidās no atbildības, tā viņus piesaista un paver jaunas iekšējās rezerves, kas ir stimuls virzīties uz priekšu.

Jaunava

Tieksme uz kārtību it visā diktē Jaunavu uzvedības līniju. Jaunavas uzskata, ka formālas attiecības ir normālas un pat nepieciešamas, viņu nākotnes bērniem un statusam sabiedrībā. Tomēr, lai šīs Zodiaka zīmes pārstāvji varētu izlemt par šo soli, viņiem nepietiek ar skaistiem vārdiem un romantiku, viņiem ir nepieciešami spēcīgi argumenti no abām pusēm.

Svari

Visu argumentu par un pret svārstīšanās īpatnība bieži vien liedz Svariem izlemt. Tas attiecas arī uz laulības saitēm. Aiz visām simtreiz pārdomātajām idejām slēpjas viena vēlme - saticīga ģimenes dzīve.

Skorpions

Brīvību mīlošie Skorpioni nesteidzas iestūrēt laulības ostā. Pārliecināt viņus var tikai pārliecība par viņu izvēli. Stabilitāte ir Skorpiona izvēle. Partnerī viņiem ir ārkārtīgi svarīgi redzēt uzticamu draugu un inteliģentu sarunu biedru.

Strēlnieks

Strēlniekam ir svarīgs statuss. Tas nenozīmē, ka ne vienmēr ar to saistītas. Strēlniekam tās, protams, ir svarīgas, taču viņi domā par savu statusu sabiedrībā. Tajā pašā laikā viņiem ir svarīgi justies mīlētiem, vajadzīgiem un nozīmīgiem.

Mežāzis

Mežāži rūpīgi izvēlas partneri, jo apzinās atbildības pakāpi. Ģimenes vērtības šīs zīmes pārstāvjiem nav vien tukša frāze. Viņi ir pieraduši izdarīt liktenīgo izvēli un sekot tai.

Ūdensvīrs

Piedzīvojumu daba var mudināt Ūdensvīrus spontāni pieņemt lēmumu par laulības saitēm. Galvenais nosacījums viņiem šajā brīdī būs vien viens teikums: "Es tā gribu!" Tas nenozīmē, ka lēmumam nav pievienots veselais saprāts, tas nozīmē tikai to, ka par sekām Ūdensvīri domās vēlāk. 

Zīvis

Zivis ir rafinēta un neaizsargāta rakstura pārstāvji. Viņiem laulība ir bruņas, siena, aiz kuras dzīve ir mierīga, uzticama, droša un ērta. Šīs zīmes pārstāvjiem nepieciešams izkopt prāta spēku, lai saglabātu dzīvē nepieciešamo neatkarību.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu