VIDEO Purvciemā pēkšņi aizdegusies automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien vienā no Rīgas mikrorajoniem pēkšņi aizdegusies kāda automašīna, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Glābēji steigā ritina ārā šļūtenes bet apkārtējie ar aizrautu elpu gaida un vēro kā uguns strauji aprij vieglo automašīnu “Seat”. Paiet vien dažas sekundes un no autocisternas padotais spiediens no šļūtenes stobra dzen ārā ūdens strūklu, kas vērsta pret liesmu mēlēm.

“Viņi atbrauca jau ātri, bet nu tas bija tā neomulīgi, kad tev logu priekšā nodeg mašīna. Droši vien pati no sevis bija aizdegusies. Izskatījās šausmīgi. Galvenais, ka vistrakākais likās, ka tas priekšas, tie paneļi kusa un krita zemē tās plastmasas,” saka aculieciniece Dace.

Par uzliesmojumu Ūnijas ielā ugunsdzēsējiem ziņoja gan Dace, gan vairāki tuvumā dzīvojošie un visiem operatīvās vadības dispečeri sniedza atbildes, ka glābēji jau ir ceļā. Iespējams dienestus bija izsaucis kāds garām braucošs aculiecinieks, kurš vēl pirms uzliesmojuma pamanīja dūmus, kas parādījās no ”Seat” motora nodarījuma. Iespējams, tieši pateicoties laikus izdarītam zvanam, vismaz automašīnas salons un aizmugurējā virsbūves daļa palika neskarta.

“Plkst. 14.27 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu Ūnijas ielā, Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega vieglās automašīnas motora nodalījums divu kvadrātmetru platībā. Plkst. 15:09 ugunsgrēks likvidēts,” informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Agrita Vītola.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu