MMA leģenda Kotūrs Nganū cīņai ar UFC paredz ļoti drūmu iznākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fransiss Nganū
Fransiss Nganū Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Rendijs Kotūrs sarunā ar pazīstamo MMA žurnālistu Arielu Helvani pauda pārliecību, ka Fransisam Nganū būtībā nav izredžu tiesvedības procesā uzveikt UFC.

UFC smagā svara čempions Fransiss Ngannū jau ilgāku laiku ir konfliktā ar slaveno MMA organizāciju, jo vēlas izcīnīt līgumu ar labākiem finansiāliem nosacījumiem un cita veida garantijām.

Uzreiz pēc Nagnū uzvaras "UFC 270" cīņu šovā pats cīkstonis atklāja, ka UFC viņam draudējis ar tiesu darbiem. Pats Nganū atklāja, ka ir gatavs tiesāties un arī atvadīties no sava čempiona titula bez cīņas.

UFC bijušais divu kategoriju čempions un viens no visu laiku labākajiem cīkstoņiem Rendijs Kotūrs gan neuzskata, ka tā ir pati labākā doma.

"UFC ir ļoti daudz naudas. Viņi aizvilks Fransisu uz tiesu un izsūks visu viņa naudu, ko viņš savas karjeras laikā ir nopelnījis cīnoties," uzskata Kotūrs.

Arī pats Kotūrs savulaik ar UFC ir ticies tiesas zālē. Kā jau var noprast pēc leģendārā cīkstoņa prognozes Nganū lietā, arī viņam tas nebeidzās labi. 

"Es gribēju tikt pie cīņas ar Fjodoru [Jemeļjaņenko]. Iztērēju daudz savas naudas, cīnoties ar UFC pretestību. Es nevarēju doties citur [uz citu organizāciju], bet viņi nespēja vienoties ar "M1 Global", kas tobrīd it kā pārstāvēja Fjodoru," atcerējās Kotūrs.

"Fransiss nonāks līdzīgā situācijā. Ja viņš mēģinās aiziet un teikt, ka līgums beidzas šeit un tagad, viņi to apstrīdēs, aizvilks uz tiesas zāli un liks viņam iztērēt lielu naudu juristu pakalpojumos," norādīja leģendārais cīkstonis.

Kotūrs paredz, ka Nganū neizbēgami nonāks līdz brīdim, kad viņam ir jāpieņem ļoti nepatīkams lēmums.

"Fransiss nonāks līdz brīdim, kad viņam būs jāpieņem lēmums - viņš vēlas turpināt tērēt naudu vai arī vēlas atgriezties pie tā, ko mīl darīt, kas ir cīnīšanās. Žēl, ka viņš ir šādā situācijā," drūmu iznākumu Nganū cīņai ar UFC prognozē Kotūrs.

Bijušais čempions arī norādīja, ka UFC patiesi izmantojis tādas bijušās zvaigznes kā Krisu Lībenu, Neitu Kvariju un citus cīkstoņus, kuri tajā laikā pievienojušies realitātes seriālam "Ultimate Fighter".

"Ja jūs gribat redzēt patiesi drausmīgu līgumu, vienpusīgu mēslaini, paskatieties uz šo cīkstoņu līgumiem. Tie ir drausmīgi," piebilda bijušais cīkstonis.

Kotūrs savas karjeras laikā kļuva par čempionu UFC smagā svara un arī pirmā smagā svara divīzijās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu