Jēkabpils novadā policija pieķer kādu nelikumīga alkohola ražotāju. Konfiscē pašizgatavotu ierīci un 180 litrus šķidruma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Jēkabpils iecirkņa amatpersonas kriminālprocesa gaitā veiktā kratīšanā 3. februārī Jēkabpils novada privātmājā atrada un izņēma pašgatavotu ierīci alkohola ražošanai līdz ar lielu daudzumu alkoholam līdzīga šķidruma, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Jēkabpils novada Mežāres pagastā kādā privātmājā kontrolpirkuma laikā tika iegādāti divi litri nelikumīga alkohola. Par notikušo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa amatpersonas sāka kriminālprocesu, kā arī kriminālprocesa gaitā veica kratīšanu neatliekamības kārtībā.

Likumsargi mājoklī atrada un izņēma pašizgatavotu ierīci alkohola ražošanai un aptuveni 180 litrus bezkrāsaina un krāsaina šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku. Lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Vīrietis, kurš kontrolpirkuma laikā pārdeva nelikumīgu alkoholu, iepriekš vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, par ko ir saukts pie administratīvās atbildības.

Policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu, un turpinās pirmstiesas izmeklēšana. Šobrīd 1956. gadā dzimušajam vīrietim ir piemērots personas, pret kuru uzsākts kriminālprocess, statuss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu