Trešdienas horoskops: 9. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 9. martam.

AUNS

Ja būsi savā vietā un īstajā laikā, tad veiksme uzsmaidīs. Turklāt ar tavu enerģiju neviens kalns nav par augstu. Iespējams, saņemsi kādu ļoti noderīgu informāciju.

VĒRSIS

Piemērota diena plāniem par karjeras vai biznesa attīstīšanu. Vienīgais kavēklis – nepieciešamas kādas papildus zināšanas. Kursu un semināru piedāvājumā atradīsi vajadzīgo.

DVĪŅI

Vajadzētu pievērsties karjerai un profesionālajai izaugsmei. Ja iegūsi augstāku amatu vai labāku darbu, uzlabosies finanšu stāvoklis. Ja darbā kādi strīdi, neļauj vaļu emocijām.

VĒZIS

Jūtīgi uztversi visu apkārt notiekošo un izjutīsi vēlmi situācijas mainīt uz labo pusi. Vajadzētu turēties tālāk no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem.

LAUVA

Pārdomas par dzīvi var būt diezgan pesimistiskas, taču jāmēģina saskatīt pozitīvo. Pasaulē nemierīgi, bet ir arī košās krāsa. Laba diena, lai iesaistītos labdarības pasākumos.

JAUNAVA

Pavasaris sirdī un prātā, un sirds ilgojas pēc piedzīvojumiem. Dodies uz randiņu, bet, ja esi ar kādu kopā cieši, tad attiecības jāatsvaidzina ar sirsnīgu pasākumu divatā.

SVARI

Darbā trauksmaina diena un daudz pienākumu. Emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam. Taču jāpadomā arī par sevi un tuviniekiem. Nenes darba problēmas līdzi uz mājām.

SKORPIONS

Ar enerģiju, prātu un savām kombinatora spējām gūsi panākumus. Atzinība darbā saistīsies arī ar finansiālo izdevīgumu un karjeras iespējām. Galvenais – apzināties savu cenu un vērtību.

STRĒLNIEKS

Par ideju trūkumu nav jāsūdzas, tikai neko nevajag darīt steigā vai emociju iespaidā. Pārdomāts plāns ļaus palielināt ienākumus. Ir labs laiks peļņai un jaunu projektu attīstīšanai.

MEŽĀZIS

Lieliskas iespējas parādīt savas zināšanas profesionālajā jomā, kā arī privātajā biznesā. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem. Tie dzīvi padarīs interesantāku un ļaus pavairot ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā nesteidzini notikumus, lai tie rit savu gaitu. Ir latviešiem tāds sakāmais: kas lēni nāk, tas labi nāk. Šodien iesāktais nedos tūlītēju rezultātu, bet augļus ilgtermiņā.

ZIVIS

Tu proti runāt ar cilvēkiem un viņi tevi saprot no pus vārda. Šī ir ļoti laba diena domubiedru meklēšanai un lietišķo kontaktu veidošanai. Veiksmes laiks.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu