Kārtīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Blue Bird/ Pexels

Dažiem kārtības ieviešana savās mājās nesagādā problēmas, taču citiem  tas rada grūtības, tādēļ vieglāk ir aizbildināties ar māksliniecisku nekārtību. Uzzini, vai arī tava Zodiaka zīme ir kārtīgāko cilvēku saraksta vidū!

1. Jaunava

Jaunavām kārtība ir ļoti svarīga, daži cilvēki to varētu dēvēt par apsēstību. Šī Zodiaka zīme labprāt palīdz citiem cilvēkiem, tādēļ Jaunava palīdzēs sakārtot arī sava drauga istabu, ja tas būs nepieciešams. Šīs zīmes pārstāvji sev nepārtraukti jautā: "Kā es varu uzlabot esošo situāciju?" Jaunavas pamana vissīkākās detaļas, tādēļ viņas zina, ka grīdas vienmēr var izskatīties tīrākas un rokraksts - kārtīgāks. Jaunavas vadošā planēta ir Merkurs, kas viņām liek saplānot dienu līdz vissīkākajai niansei un rūpīgi apdomāt visas iespējamās rīcības sekas. 

2. Mežāzis

Mežāzis zina, ka jebkuri panākumi sākas ar rūpīgi izdomātu plānu. Kāpēc tērēt laiku gulēšanai, ja var pamosties pulksten 5:00, sakult augļu smūtiju un reizē klausīties informatīvu podkāstu? Mežāža pavadošā planēta ir Saturns, kas atbild par zīmes pārstāvju disciplīnu un augstajiem standartiem. Nekārtīgas telpas draud palēnināt Mežāža dzīves maratonu, kas ir svarīgs viņa mērķu sasniegšanai, tādēļ vienīgais risinājums ir šīs telpas sakārtot.

3. Zivis

Sapņainās un radošās Zivis arī atrodas starp kārtības mīļotājiem. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi pret neparedzētām izmaiņām savā vidē, taču tajā pašā laikā Zivis nemitīgi mainās. Zivīm ir vajadzīgs konkrēts rāmis, kas neļautu šai zīmei darbībā  "izplūst" uz visām pusēm. Organizēšana un kārtošana palīdz Zivīm attīrīt prātu un mierīgi uzelpot.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu