Piektdienas horoskops: 11. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 11. martam.

AUNS

Pirmajā vietā finanšu tēma. Gatavojoties brīvdienām, var nākties diezgan daudz iztērēties par saimnieciskām lietām. Esi apdomīgs un iegādājies tikai to, kas patiešām nepieciešamas.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas. Ja tā notiek, tad vajag atbilstoši reaģēt. Izrādi iniciatīvu, lai nodrošinātu panākumus nākotnē. Piemērots laiks arī, lai veidotu jaunu sadarbību.

DVĪŅI

Labāk nopelnīsi, ja ikdienas darbam pieiesi radoši un nekautrēsies runāt par samaksas jautājumiem. Piemērots laiks arī biznesa attīstībai. Plāno kādu gājienu uz priekšu.

VĒZIS

Tev ir lieliskas iespējas izvirzīties pirmajās rindās un paspīdēt ar jaunu skatījumu un risinājumiem. Tikai atceries, ka idejas ir zelta vērtē, bet par tām reti kurš grib maksāt. Par to jārunā.

LAUVA

Šodien var nākt kāds jauns, intriģējošs piedāvājums. Taču darbā vai biznesā neko strauji mainīt nevajadzētu. Labāk domā, kā palielināt peļņu esošajā spēles laukumā.

JAUNAVA

Pēc labākās sirdsapziņas jāpaveic darba pienākumi, bet papildus neko neuzņemies. Var gadīties, ka kāds mēģina izmantot tavu centību. Sak’ Jaunava jau neatstās darbu pusdarītu.

SVARI

Darba lietās īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc pievērsties privātajām tēmām. Ar ģimeni apspried mājokļa labiekārtošanas idejas. Bet, ja esi sirdī brīvs - iespējama iepazīšanās.

SKORPIONS

Darba nedēļa beidzas, viss plānotais it kā padarīts. Bet, ja vēlies izdarīt vēl ko noderīgu, iesaisties labdarībā un ziedo tiem, kam šobrīd grūti, un kam vajadzīgs atbalsts.

STRĒLNIEKS

Kaut arī piektdiena - darba diena būs gara. Privātā dzīve paliks it kā otrajā plānā. Ja kāds no mīļajiem sāk iebilst, tad palūdz, lai izturas ar sapratni.

MEŽĀZIS

Daudz profesionālo pienākumu, taču nedrīkst pieļaut, ka attiecībās un ģimenes dzīvē iezogas rutīna. Šodien piektdienas vakars – aizved mīļoto cilvēku romantiskās vakariņās.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas pēdējā darba dienā vēl daudz pienākumu, taču lietišķās darīšanas nedrīkst aizēnot privāto dzīvi. Sirdī pozitīvas noskaņas un ilgas pēc romantikas.

ZIVIS

Ja ātrumā kaut ko sadarīsi vai sarunāsi, vēlāk būs žēl. Un pārāk nepaļaujies uz citiem, var izrādīties, ka kādi solījumi nav plika graša vērti. Labāk pats visu pārbaudi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu