Svētdienas horoskops: 13. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 13. martam.

AUNS

Izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem, apmeklē kādu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās, pāriem attiecībās jaunas vēsmas un mīlestības apliecinājumi.

VĒRSIS

Svarīga privātā dzīve. Ja esi ar kādu kopā, izrunājies, lai saprastu, kas jums abiem šobrīd liekas būtiski. Brīvajiem ļaudīm iespējas izveidot stabilas attiecības. Kādam mīlestība – caur ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Ja pie tevis nonāk privāta informācija vai kādas baumas, nesteidzies ar viedokli, pirms neesi visu pats pārbaudījis. Un šodien neaizraujies ar komentāriem sociālajos tīklos.

VĒZIS

Šī diena nav piemērota sabiedriskām aktivitātēm vai tusiņiem, tā tikai velti izšķiedīsi laiku. Labāk pievērsies mājas darbiem un pēc tam mierīgi atpūties – jāuzkrāj spēki jaunajai nedēļai.

LAUVA

Jāparūpējas par savējiem. Kādam jāpalīdz radiniekiem, kādam jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Ja šobrīd tava sirds brīva, tad var uzdzirkstīt pēkšņas simpātijas.

JAUNAVA

Daudz pozitīvu emociju no komunikācijas ar ģimeni. Ieplāno svarīgus mājas darbus. Ja šķiet, ka paši netiksiet galā – aicini talkā draugus. Pēc tam vari sarīkot talciniekiem mielastu vai pikniku.

SVARI

Lieliski jutīsies mājas atmosfērā kopā ar savējiem. Būs pat ko parunāt, mazliet pastrīdēties. Radīsies arī jaunas idejas un sapratīsi, ka kopībā ir spēks.

SKORPIONS

Jāpievēršas mājas un ģimenes pienākumiem. Iespējams – vajadzēs palīdzēt radiniekiem. Ar ieteikumiem vai praktiski. Var rasties interese par dzimtas vēsturi un radurakstiem.

STRĒLNIEKS

Der ieklausīties arī intuīcijā. Var nākt atklāsmes un jauns skatupunkts uz sen zināmām situācijām. Ja tevi aicina iesaistīties labdarībā, piedalies.

MEŽĀZIS

Īpaši svarīga attiecību tēma. Iespējama viedokļu atšķirība ar mīļoto cilvēku. Diskutē, bet nesāc strīdu. Ideālais variants – kopā doties dabā, lai izvēdinātu galvu un sakārtotu prātu.

ŪDENSVĪRS

Jākopj attiecību lauciņš. Kaut kur kopā izejiet, apmeklējiet pasākumus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Vai dzirksts ar kādu jau sen pazīstamu cilvēku.

ZIVIS

Lielisks pasākums kopā ar draugiem. Ja ne klātienē, tad virtuālajā telpā, pievienojot arī tos, kas svešatnē. Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Jātiek skaidrībā, kas realitāte, kas tikai šķietamība.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu