Jurjānei divi punkti zaudējumā pirmajā Turcijas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aija Jurjāne
Aija Jurjāne Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketboliste Aija Jurjāne sestdien, 23. aprīlī, guva divus punktus Turcijas čempionāta pirmajā ceturtdaļfināla spēlē un viņas pārstāvētā Ankaras "Botaš" piedzīvoja zaudējumu.

"Botaš" vienība ar rezultātu 71:72 (17:22, 13:16, 20:16, 21:18) piekāpās Ankaras "Ormanspor" komandai.

Jurjāne laukumā bija 25 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā viņa guva divus punktus, realizējot vienu no astoņiem divu punktu metieniem, kā arī aizmetot garām abus izpildītos tālmetienus. Viņa arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, tika pie vienas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, divas reizes pārkāpa noteikumus un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu trīs.

"Botaš" komandā ar 23 punktiem rezultatīvākā bija Jelena Dubļeviča, savukārt uzvarētāju rindās ar 24 punktiem izcēlās Tieira Makovena.

Sērijas otrā spēle notiks 26. aprīlī. Pusfinālā iekļūs komanda, kas sērijā pirmā izcīnīs divas uzvaras.

Jau iepriekš ziņots, ka Stambulas "Galatasaray", kurai šosezon pēc pleca operācijas vairs nevar palīdzēt Anete Šteinberga, ar rezultātu 79:94 pirmajā ceturtdaļfināla spēlē zaudēja Ankaras "Nesibe Aydin", kā arī Elīnas Babkinas pārstāvētā Ankaras "Cankaya Universitesi" ar rezultātu 57:91 piekāpās Stambulas "Fenerbache".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu