Dziedātāja Adriana Miglāne atklāj amizantas detaļas par attiecībām ar vīru Krišjāni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un satura veidotāja Adriana Miglāne-Sondore jaunajā kanāla "STV Pirmā" šovā "Iečeko slavenību" atklāj amizantas detaļas par attiecību sākumu ar vīru Krišjāni Sondoru. Pirms bildinājuma dziedātāja paspējusi arī uzmest lūpu.

14. jūlijā apritēs jau trīs mēneši, kopš Adriana un Krišjānis ir precēts pāris.

Iepazīšanās bijusi kā romantiskā komēdijā - kādā stāvlaukumā Bauskā Krišjānis pie Adrianas mašīnas loga pieklauvējis un teicis, lai atver logu. "Es, protams, biju mazliet pat sabijusies, un liku skaidri saprast, ka logu vaļā nevēršu. Viņš gan bija neatlaidīgs, es beigās atvēru, un viņš jokojās, sakot, ka es dziedāšot mūsu kāzās."

Adrianai sākotnēji Krišjānis nemaz nav paticis. Izrādās, ka viņas draudzene noorganizējusi pirmo randiņu, jo pati dziedātāja bijusi atturīga. "Todien gan visa mana pasaule sagriezās kājām gaisā," atzīstas Adriana.

Savukārt Krišjānis jau sākumā bijis pārliecināts. "Jau mani iepazīstot, viņš teica, ka nekad nav saticis tādu meiteni kā mani."

Adrianai pirms iepazīšanās ar vīru bija tikai vienas nopietnas attiecības.

"Man kādreiz šķita – lai es kādreiz ar kādu apprecētos? Ar ko? Man bija bail, jo tas ir uz visu dzīvi. Es viņu apprecēju tāpēc, ka sapratu, cik ļoti viņš mani atbalsta. Nekad dzīvē viņš mani nav nosodījis."

Bildinājums nāca 2021. gada septembrī. "Viņš bija tikko atbraucis no darba. Mēs Hugo atstājām manai mammītei. Viņš teica, ka aizbrauksim pastaigāt vienkārši gar jūru un atpūsties. Es neko nenojautu.

Tas gan bija smieklīgi, viņš tai dienā bija tik vēss, ka es pat sāku uztraukties, kas ir noticis. Viņš man lika aiznest mantas uz mašīnu, bet pats pazuda uz pusstundu."

"Izrādījās, ka viņš pa to laiku meklēja, kur var nopirkt ziedus, bet nevarēja atrast. Beigu beigās viņš nopirka šampanieti un mēs vienkārši staigājām. Es tai brīdī viņu filmēju, jo mums visapkārt bija kaijas, un tai momentā viņš izvilka ārā kārbiņu un viss, man pazuda bilde," atceras Adriana.

Arī mīlestībā atzinies pirmais viņš. "Es toreiz pat biju šokā, ka viņš man šos vārdus pateica tik ātri – neilgi pēc mūsu iepazīšanās. Es vēl teicu, ka tā nevar būt, ka tik ātri, bet viņš teica, ka var."

Dziedātāja slavē savu vīru, pastāstot, ka viņš rūpējas par ģimeni gan finansiāli, gan mentāli. Savu nopelnīto naudiņu Adriana var tērēt savām vajadzībām.

Šī gada 14. aprīlī pāris mija laulības gredzenus. Viņiem ir kopīgs dēls Hugo, kuram pavisam drīz paliks divi gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu