Piektdienas horoskops: 22. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rangsan lerkngam/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 22. jūlijam.

AUNS

Ja darbi stājas nebeidzamā rindā cits aiz cita, tad mazliet iepauzē un sadali prioritātes. Ja pietrūkst kādu zināšanu – gandrīz viss ir atrodams internetā. Labs palīgs būs arī intuīcija.

VĒRSIS

Vērienīgu plānu un ambiciozu mērķu diena. Ja stingri būsi nolēmis doties uz priekšu, tad nekas tevi neatturēs. Tikai laiku pa laikam gan jāpiedomā par sirdslietām.

DVĪŅI

Ar personības šarmu apbursi cilvēkus un tādējādi gūt labvēlīgu risinājumu savām iecerēm. Ja darbi tomēr bremzējas, pajautā viedokli labiem draugiem.

VĒZIS

Jau no paša rīta dzīvosi brīvdienu gaidās. Jāpiezvana draugiem par nedēļas nogales plāniem, jāapspriežas ar ģimeni, jāieskatās ekskursiju piedāvājumos. Darbi otrajā plānā.

LAUVA

Aktīva un nemierīga diena līdzenas vietas var izcelties strīdi, ja viedokļi atšķiras. Pievakarē noņem spriedzi trenažieru zālē, noskrienot kādus kilometrus vai izbraucot ar divriteni.

JAUNAVA

Daudz domu, daudz ideju, pieraksti tās un noglabā failā vēlākam laikam. Esi uzmanīgs naudas darījumos, kaut kas var noiet greizi neizprotamu apstākļu dēļ.

SVARI

Vajadzētu darbus mazliet atlikt pie malas un baudīt dzīvi. Iespēju robežās šodien dari to, kas vairo optimismu. Svarīga loma sirdslietām. Dodies uz randiņu un ļaujies emocijām.

SKORPIONS

Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus - to laikā iespējams izveidot lietišķus kontaktus. Taču kāda tikšanās var izrādīties īpaša un likt sirdij iepukstēties straujāk.

STRĒLNIEKS

Šodien gribas darīt vairākus darbus vienlaikus un nevar saprast, kurš no visiem ir tas svarīgākais. Palēnām, pamazām, rāmi un pārdomāti. Bet – varbūt var atlikt uz jauno nedēļu.

MEŽĀZIS

Darba pienākumi būs atbildīgi, bet ar tiem veiksmīgi tiksi galā. Vēlāk satiecies ar draugiem vai dodies uz randiņu. Piektdienas vakars būs izdevies.

ŪDENSVĪRS

Jāsargās no stresa un pārpratumiem. Visas situācijas izvērtē, un, pirms pieņemt kādu lēmumu, uzklausi dažādus viedokļus. Vakarā vislabāk jutīsieties mājās, ģimenes lokā.

ZIVIS

Vajadzēs uzklausīt dažādus stāstus no kolēģiem un draugiem. Kāds gribēs palepoties ar sasniegumiem, kāds parunāt par sirdslietām. Pārāk neaizraujies - pašam sava dzīve dzīvojama.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu