Pirmdienas horoskops: 7. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PixieMe/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 7. novembrim.

AUNS

Darba vidē jākontrolē, kur beidzas radošā mijiedarbība un sākas pārliekas emocijas. Strīdiem un diskusijām jābūt konstruktīvām, vislabākais likt lietā loģiskus argumentus.

VĒRSIS

Tev patīk būt par visu lietas kursā, un pārsvarā esi pieradis paļauties uz sevi. Tā pareizākā pieeja, jo svarīgas lietas uzticot citiem, var sanākt vilšanās kolēģos vai darījumu partneros.

DVĪŅI

Ir vērts apgūt kaut ko jaunu. Zināšanas dara bagātu gan morālā, gan finansiālā izteiksmē un tev diezgan drīz būs iespējas par to pašam pārliecināties.

VĒZIS

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi ļoti rosīgs, izrīkosi kolēģus un plānosi turpmākos darbus. Ar vārdu sakot, ņemsi vadību savās stingrajās spīlēs. Kārtībai jābūt!

LAUVA

Profesionālajā jomā var rasties ļoti oriģinālas idejas. Taču ceļā var gadīties pa kādam skauģim. Lai tevi tas neuztrauc, jo neatkarīgi no ieņemamā amata, tu esi dzimis līderis un savus mērķus sasniegsi.

JAUNAVA

Augstas darba spējas un apstākļi labvēlīgi, lai nostiprinātu autoritāti. Neatkarīgi no amata, statusa vai pienākumiem. Pratīsi pasniegt savas idejas un citi tās atzīs par labām esam.

SVARI

Sajūta tāda, ka gaidāmi lieli notikumi un būtiskas pārmaiņas. Vilinās jauni apvāršņi un tālas zemes... Ieskaties ceļojumu portālos, bet darbā gan gatavojies nopietnai strādāšanai.

SKORPIONS

Grūti iešūpoties jaunās nedēļas darbiem. Domīgs noskaņojums, un ļoti iespējams, ka vēlmes nesakrīt ar iespējām. Esi pacietīgs – gan kādā brīdī sapratīsi, ko vēlies un kurp doties.

STRĒLNIEKS

Perfekti orientēsies situācijās un izpratīsi cilvēkus. Tāda sajūta, ka proti atrast kopīgu valodu ar ikvienu – pat ar vislielāko pesimistu un strīdnieku. Tavs optimisms ir fascinējošs.

MEŽĀZIS

Lai tevi nokaitinātu, vajag daudz. Taču ļoti, iespējams, ka tas brīdis ir klāt. Var rasties situācijas, kas galīgi nav pa prātam, un arī atsevišķu līdzcilvēku rīcība var krietni vien tracināt.

ŪDENSVĪRS

Daudz sabiedrisku un lietišķu kontaktu un jauna informācija. Tomēr netici uzreiz visam, ko cilvēki runā. Pārbaudi faktus, lai nenonāktu glupās situācijās.

ZIVIS

Darbā vai biznesā var rasties jauni plāni. Izvērtē tos, padomā un dodies uz priekšu. Iespējams, tieši tagad ir tava veiksmes stunda, un arī iespējas labi nopelnīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu