"Redzi, te letiņi, nav tiem līdzīgo." Puiši no Latgales izgatavojuši veltījumu Latvijai Lāčplēša dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Daugavpils būvniecības tehnikums/TikTok/Apollo.lv kolāža

Latgales industriālā tehnikuma puiši, kuri apgūst transportlīdzekļu krāsotāja profesiju, ir skaisti un godam pastrādājuši. "Bermudu divstūra" "Sarkanbaltsarkanajam" skanot, radīts īsts mākslas darbs, ne auto virsbūve! Šis "TikTok" video jāskatās ar skaņu! Pagriez skaļāk!

@dbt_tehnikums Veltījums mūsu Valsts svētkos! 🇱🇻Lāčplēša dienā un Latvijas Proklamēšanas dienā! #transportlidzeklukrasotajsLV❤️ ♬ #Sarkanbaltsarkanais - Bermudu Divsturis

Latgales Industriālais tehnikums ir jaunais Daugavpils būvniecības tehnikuma nosaukums – nosaukuma maiņa notika šovasar. Tehnikums ir lielākā būvniecības mācību iestāde Latgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā.

Transportlīdzekļu krāsotāja profesionālo kvalifikāciju var iegūt tikai pēc autoatslēdznieka profesionālās kvalifikācijas iegūšanas. 

@dbt_tehnikums Replying to @Sergejj ♬ original sound - dbt_tehnikums

Puišu darbs jau saņēmis atsauksmes “TikTok” gan latviski, gan krieviski: malači, klase, cik radoši! Daži komentētāji piedāvā savas automašīnas, uz kurām trenēties vēl, - nu skaidrs, kurš gan negribētu uz sava auto kaut ko tik lielisku un spēcīgu! Skaistu un gaišu Lāčplēša dienu! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu