Sešas Zodiaka zīmes, kas neprot patiesi mīlēt (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Prostock-studio/Shutterstock

Astrologi nosaukuši sešas Zodiaka zīmes, kas neprot patiesi mīlēt un nespēj veidot laimīgas attiecības. Šīm Zodiaka zīmēm ir grūti rast savstarpēju sapratni ar pretējo dzimumu un uzticēties.

VĒRSIS

Vērši pēc dabas ir ļoti mierīgi, atturīgi un noslēgti. Viņi nav pieraduši kādam izrādīt savas emocijas. Viņiem ir ļoti grūti uzticēties pat saviem draugiem. Mīlestībā viņi uzvedas nedroši un bailīgi, un, ja viņu ceļā parādās kādas problēmas, tad viņiem ir vieglāk atkāpties, nekā mēģināt tās risināt. Vērši ir neizlēmīgi, tāpēc viņiem ir grūti veidot spēcīgas un ilgstošas ​​attiecības. Daži šīs zīmes pārstāvji var palikt vientuļi uz mūžu.

DVĪŅI

Dvīņi mīl tikai sevi un domā par sevi un savām jūtām. Viņi nekad neņem vērā otrās pusītes viedokli un paļaujas tikai uz savu pārliecību. Dvīņiem bieži tiek pārmests, ka viņi nezina, kā mīlēt. Jo vecāki Dvīņi kļūst, jo tālāk virzās viņu egoisms, taču, neskatoties uz to, viņiem joprojām neizdodas patiesi iemīlēties. Viņi var ilgstoši atrasties dzīvesbiedra meklējumos, bet nekad viņu neatradīs.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir pieraduši visu laiku tiekties pēc mērķiem, kas viņiem tika uzspiesti agrā bērnībā. Piemēram, ka viņiem pirms noteikta vecuma ir jāiegūst izglītība, jāatrod pienācīgs darbs, jāapprecas vai jārada bērni. Tas viss neļauj Strēlniekiem domāt par jūtām, jo ​​viņi vienmēr par prioritāti izvirza labumu no konkrēta mērķa sasniegšanas.

MEŽĀZIS

Mežāži ir ļoti strādīgi un mērķtiecīgi. Viņiem nav laika romantikai un attiecībām. Ja viņiem izdosies atrast partneri, viņi būs kopā ar viņu līdz savu dienu beigām. Bet no viņiem nevajadzētu gaidīt sirsnību, emocijas vai rūpes. Pat esot attiecībās, šīs zīmes pārstāvji nododas darbam, ir vērsti tikai uz savu dzīvi. Viņi ir ļoti garlaicīgi. Partneris var darīt visu iespējamo, lai viņus kaut kā uzbudinātu, taču tas nedarbosies. Arī Mežāži ir ļoti spītīgi un principiāli, tāpēc ar viņiem strīdēties ir bezjēdzīgi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus var saukt par nelabojamiem vecpuišiem. Viņi nekad nepiekritīs atteikties no brīvības un neatkarības attiecību dēļ. Viņiem patīk vieglas attiecības bez saistībām. Ūdensvīri var būt pieklājīgi pret otro pusīti, bet pēc kāda laika ar viņiem kļūst garlaicīgi. Šīs zīmes pārstāvji ļoti ātri atdziest.

VĒZIS

Vēži patiesībā nemaz neprot mīlēt. Sākumā attiecības var būt pasakainas, taču tas nebūs ilgi. Pēc laulības reģistrēšanas Vēži sāk izturēties atrauti un pilnībā ieraujas sevī, kas noved pie strupceļa. Viņi prot parūpēties par otra vajadzībām, taču ar jūtām tam nav nekāda sakara.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu