"Reneram uzbrauca viņa paša sniega tīrītājs." Šerifs atklāj izmeklēšanā iegūto informāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ jeremyrenner

Vašingtonas apgabala šerifs Darins Balāms preses konferencē izstāstīja traģiskā negadījuma, kurā iesaistīts Holivudas aktieris Džeremijs Reners, hronoloģiju, kā arī atklāja, ka Reneru smagi ievainoja paša sniega tīrītājs.

Šerifs pastāstīja, ka sestdienas, 31. decembra, rītā ap plkst. 8.55 tika saņemts zvans par avāriju, kurā smagi cietis cilvēks. Tika ziņots, ka cilvēkam pāri pārbraukusi sniega mašīna.

"Es gribu pieminēt arī laikapstākļus. Iepriekšējā vakarā sasniga teju 1 m bieza sniega sega," oficiālajā ziņojumā norādīja šerifs.

Negadījuma brīdī nesniga, bet ceļi bija slēgti, jo ceļš vēl nebija atbrīvots no sniega, kas bija sasnidzis iepriekšējā vakarā. Tikai pēc pusstundas ieradās pirmā palīdzības brigāde notikuma vietā, jo bija apgrūtināti braukšanas apstākļi. Reners ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā. 

Pamatojoties uz izmeklēšanā iegūto informāciju, šerifs pastāstīja, ka Reners devies palīgā sniegā iestigušajai automašīnai pie viņa mājas Reno, Nevadas štatā. Viņš paņēmis savu sniega tīrītāju, kas sver apmēram 6,5 tonnas, lai atbrīvotu automašīnu no sniega, kas viņam arī izdevies. 

Pēc tam viņš izkāpis no sniega tīrītāja, lai aprunātos ar ģimenes locekļiem, kas bija minētajā mašīnā. Un tajā brīdī Reners konstatējis, ka sniega tīrītājs ir izkustējies no vietas. Renners mēģinājis sniega tīrītāju apstādināt, un tajā brīdī tas viņam uzbrauca virsū.

Aculiecinieks saka, ka izskatījies, ka Reners iekāpj smagās tehnikas mašīnā, bet izrādījās, ka tai mirklī viņš pakļuva zem tās. 

Šerifs ir pārliecināts, ka šis ir traģisks nelaimes gadījums.

Kā zināms, Reners guvis krūškurvja traumu un traumas, kas saistītas ar ortopēdiju, un joprojām atrodas intensīvajā terapijā. Renera pārstāvis informēja, ka viņš pārcietis divas operācijas, taču joprojām atrodas kritiskā stāvoklī.

Reners nesen publiskojis fotogrāfiju "Instagram" no slimnīcas un rakstīja: "Paldies jums visiem par laba vēlējumiem. Esmu šobrīd pārāk samocīts, lai atbildētu, bet sūtu jums visiem savu mīlestību."

Reners 2010. gadā ieguva Oskara nomināciju kā labākais aktieris filmā "The Hurt Locker" bet gadu vēlāk kā labākais aktieris otrā plāna lomā filmā "The Town".

Iepriekš vēstīts arī tas, ka aizvadītā gada nogalē ASV pārsteidza spēcīga sniegavētra, kurā dzīvību zaudējuši vismaz 27 cilvēki. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu