Gražulis gūst septiņus punktus zaudētā mačā pret Itālijas A sērijas līderi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien, 16. aprīlī, guva septiņus punktus Itālijas A sērijas mačā. Viiņa pārstāvētā Trento "Dolomiti Energia" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Trento basketbolisti viesos ar rezultātu 80:96 (11:23, 20:26, 25:28, 24:19) atzina A sērijas līdervienības Boloņas "Virtus Segafredo" pārākumu.

Gražulis laukumā pavadītajās 25 minūtēs realizēja divus no trīs divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, vienreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja desmit efektivitātes koeficienta punktus un negatīvu +/- rādītāju (-3).

Viesiem 21 punktu guva Endrū Krofords, kamēr uzvarētājiem astoņi basketbolisti guva desmit un vairāk punktus, bet rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Semi Odželejs.

Tikmēr Roberts Stumbris guva trīs punktus mačā, kurā viņa pārstāvētā "Trieste" mājās ar rezultātu 80:83 (24:17, 19:21, 22:23, 15:22) zaudēja Varēzes "Openjobmetis". Stumbris, spēlējot sešas minūtes, grozā raidīja vienu no diviem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izprovocēja vienu pārkāpumu, tika pie pieciem efektivitātes koeficienta punktiem un pozitīva +/- rādītāja (+7).

Jau ziņots, ka Artūrs Strautiņš sestdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar 11 gūtajiem punktiem un palīdzēja Redžo Emīlijas "UnaHotels" savā laukumā ar rezultātu 88:77 pārspēt Trevizo "NutriBullet".

Trento vienība ar 13 uzvarām 26 spēlēs turnīra tabulā ieņem septīto vietu, kamēr Redžo Emīlijas un Triestes klubi guvuši pa desmit uzvarām, kas dod attiecīgi 10. un 11. pozīciju 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "AX Emporio Armani Olimpia".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu