VIDEO NBA leģendai un "danku mašīnai" Kempam draud mūža ieslodzījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šons Kemps
Šons Kemps Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēka uzbrucējs Šons Kemps ir nonācis ļoti barga soda priekšā, vēsta "Yahoo".

Kemps, kurš basketbola karjeras laikā fanu atzinību izpelnījās ar efektīgajiem bumbas triecieniem grozā no augšas, kopš marta uzmanības centrā ir ne labāko iemeslu dēļ.

Marta sākumā sociālajos medijos izplatījās video, kurā redzams, kā kāds vīrietis vairākkārt izšauj ar šaujamieroci. Pēcāk šis vīrietis sarkanajā džemperī tika identificēts kā Šons Kemps.

53 gadus vecais basketbolists kopā ar savu juristu oficiālā paziņojumā norādīja, ka no viņa spēkrata tika nozagts mobilais telefons. Kemps, izmantojot "iPhone" izsekošanas funkciju, esot atradis garnadžus, kuri atklājuši uguni. Kemps esot atbildējis ar to pašu pašaizsardzības nolūkos.

Tomēr Vašingtonas tiesa Kempam izvirzījusi apsūdzību pirmās pakāpes bruņotā uzbrukumā. Vašingtonas štatā šāds likuma pārkāpums tiek traktēts kā "A kategorijas" pārkāpums, par ko var draudēt mūža ieslodzījums korekcijas kolonijā.

Kemps savas profesionālās karjeras labākos gadus pavadīja Sietlas "Supersonics" komandā (tagad Oklahomsitijas "Thunder"). Savas NBA karjeras laikā viņš vidēji mačā atzīmējās ar 17,3 gūtajiem punktiem un 9,7 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu