Olga Kambala vaļsirdīgi par to, kāpēc viņai vairs nav draugu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olga Kambala/ Facebook

Olga Kambala "Slavenības. Bez filtra" sezonas noslēguma sērijā nāca klajā ar vairākām atklāsmēm un pārdomām. Viņa arī atklāja, kur palikuši visi viņas draugi un draudzenes un kādu iemeslu dēļ viņa sabiedrībā neiziet vienatnē.

Aprīļa izskaņā Olga Kambala devās uz Turciju, kur veic plastiskās operāciju, uzlabojot degunu un krūšu formu. Sezonas pēdējā sērijā Olga devās uz apakšveļas veikalu, lai iegādātos jaunu veļu, iepriecinot gan sevi, gan vīru.

Kā jau īstā iepirkšanās dienā, netrūkst arī sievišķīgu sarunu. Olga kameru priekšā vaļsirdīgi atzīstas, ka viņai vairs nav neviena drauga, jo Kaspars esot ļoti greizsirdīgs. Kā izrādās, daudzi vīrieši publiskos pasākumos koķetē ar Olgu, un viņas vīram tas nepavisam nepatīk.

"Kaspars baidās, tāpēc viņš mani nekur nelaiž vienu pašu. Man ir nogriezti visi draugi, draudzenes, man nav neviena. Man ir izdzēsti visi telefoni, ar ko es varēju iziet izdzert kafiju."

Ģērbtuvē viņa atklāja arī sašutumu par tautiešiem, kuri šausminās par meitenēm, kas darbojas vietnē "Only fans". Pēc Olgas domām, viņas sociālajos tīklos atrodamas izaicinošākas bildes. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu