Magone Liedeskalna atklāj, kuri bijušie kavalieri nav zaudējuši cerību viņu atgūt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: magone.burka/ Instagram

Šovu zvaigznei un "Avotiņu" saimniecei Magonei Liedeskalnai ir visai raiba attiecību pieredze. Pasēdēšanā ar draugiem viņa apspriež, kādas ir attiecības ar bijušajiem kavalieriem. 

Kad Magones mājās bija tusiņš, viena no viņas draudzenēm vēlējās noskaidrot, kādas ir viņas attiecības ar bijušajiem mīļotajiem. Dace iztaujā par Venti, ar kuru šajā sezonā tika piedzīvotas ne vienas vien kaislības.

Ventis ir viens no bijušajiem partneriem, dēla Raimonda tētis. Magone apgalvo, ka viņš vēlētos attiecības atjaunot, taču Magonei tas nenāk ne prātā. "Tas būtu galīgais stulbums, ja es aizietu pie cilvēka, kurš mani ir pazemojis un izsmējis, arī publiski. Jūtos aizskarta. Viņš Sieviešu dienā man uzdāvināja prežus, lai es nevairotos, viņš pazemoja mani."

Izrādās, ka arī Žanis šad un tad uzrodas Magones dzīvē. Viņš solot Magonei mainīties un uzskata, ka viss vēl ir labojams. Magone gan uzskata, ka viss Žaņa sacītais ir vien tukši solījumi.

Lai gan abiem ir divi kopīgi bērni, Magone ir pārliecināta, ka nevēlas upurēt savu dzīvi bērnu dēļ. 

Arī ar pēdējo kavalieri Andri romantiskas attiecības nav izveidojušās, lai arī viņš Magoni pat bildināja. Viņa Andrim atteica, sakot, ka šādam solim ir daudz par agru.

Viņa sev blakus vēlas cilvēku, kurš nekautrētos par viņas izdarībām un pagātni.

Vairāk skaties 1188.lv. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu