Velsas princese publiski koķetē ar tenisa zvaigzni Rodžeru Federeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Velsas princese Ketrīna VIP ložā vērojusi slaveno Vimbldonas čempionātu kopā ar labu draugu, tenisa zvaigzni Rodžeru Federeru. Iemūžināti brīži, kuros Keita pauž sajūsmu, stāvot līdzās Federeram, tikmēr Rodžera sievai Mirkai tas ne visai patika.

Keita un Rodžers ir pazīstami jau labu laiku un abus vieno mīlestība pret tenisu. Nesen Keita pat pieņēma izaicinājumu un devās spēlēt tenisu ar leģendāro Federeru. 

2017. gadā Keita pat pārkāpa karalisko protokolu un trīsreiz noskūpstīja čempionu uz vaigiem, apsveicot ar astoto uzvaru turnīrā, kamēr Velsas princis un Federera sieva Mirka to visu ar stingu seju vēroja. Rotaļīgā draudzība sniedzas arī ārpus laukuma, jo Keita un Rodžers kopā strādā pie vairākiem labdarības projektiem.

Arī šogad, kad pirms spēles Federeram tika veltīti vētraini aplausi, aizrautīgi aplaudēja arī līdzās stāvošā Keita. Tikmēr Rodžeram līdzās stāvošā sieva neslēpa savu neapmierinātību par šādu uzmanību vīram no Keitas puses. 

Foto: AP/Scanpix

Turklāt ārzemju mediji raksta, ka Federers, ieejot ložā, pārkāpis britu karalisko protokolu, kad, sasveicinoties ar princesi Ketrīnu, pieskāries viņas mugurai.

Karaliskā protokola noteikumos teikts, ka Federeram vajadzējis "pieliekt galvu" vai paspiest vien princesei roku, nevis veltīt pieskārienu.

Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu