"Bolt" skrejriteņi pieejami arī Cēsīs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Bolt" elektriskie skrejriteņi.
"Bolt" elektriskie skrejriteņi. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kopbraukšanas platforma "Bolt" no piektdienas sāk piedāvāt elektrisko skrejriteņu nomu Cēsīs un Priekuļos, informēja "Bolt" pārstāvji.

Skrejriteņu lietošanas zonas Cēsīs ir paplašinātas līdz Priekuļiem.

Tāpat kā visās pilsētās, kurās pieejami "Bolt" skrejriteņi, arī Cēsīs un Priekuļos ir izstrādāta karte ar atļautajām un aizliegtajām zonām, kā arī ar ātruma ierobežojumiem.

"Bolt" elektrisko skrejriteņu maksimālais ātrums ierasti ir 25 kilometri stundā. Ātruma ierobežojumi līdz 15 kilometriem stundā ir ieviesti pie lielākās daļas skolu un bērnudārzu, kā arī parkos un skvēros. Vienlaikus, arī nedēļas nogales naktīs būs spēkā ātruma ierobežojumi - piektdienu un sestdienu naktīs no plkst.22 līdz 5 samazinot ātrumu no 25 līdz 20 kilometriem stundā.

Cēsis ir 14. pilsēta Latvijā, kurā ir pieejami nomas skrejriteņi.

"Bolt Technology" ir mobilās lietotnes kompānija, kura ar "Bolt" zīmolu piedāvā kopbraukšanas pakalpojumus, elektrisko skrejriteņu, velosipēdu un automašīnu nomu, kā arī ēdiena un iepirkumu piegādi Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

"Bolt" 2013.gadā izveidoja Markuss Villigs, kuram pašlaik kompānijas kapitālā pieder 17,05%. 2021.gada 31.decembrī grupu veidoja 48 kompānijas, kuru māteskompānija "Bolt Technology" ir visu "Bolt" lietotņu intelektuālā īpašuma turētāja. Lielāko daļu izpētes un izstrādes darba saistībā ar intelektuālo īpašumu notiek Igaunijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu