"Es tiekos ar kādu." Krivenchy atklāj privātās dzīves jaunumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Pazīstamais podkāstu vadītājs, producents, TV personība, grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Jānis Krīvēns jeb Krivenchy jaunākajā intervijā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka gluži par brīvu vīrieti nevar sevi vairs saukt. 

Atbildot uz jautājumu, vai joprojām ir brīvs, viņš saka: "Es tiekos ar kādu, bet negribu par to runāt."

Sarunas laikā tika uzdots vēl kāds ķecerīgs jautājums - vai viņš piekristu piedalīties šovā "Saimnieks meklē sievu", uz ko viņš strikti atbildēja: "Nekādā gadījumā."

Krīvēns pamato: "Bāc. Nu, ja viņai (Baibai Sipeniecei-Gavarei) būtu galīgais bezizejas variants, es varbūt arī aizietu. Vienīgi nezinu, ko es tām potenciālajām sievām liktu savā saimniecībā darīt. Varētu viņas aizvest uz senču dāču, lai sakopj pēc ziemas mēnešiem."

Jau vēstīts, ka Krīvēns, viesojoties "YouTube" kanālā "Generation Famous", pastāstīja, kādu dāmu vēlas sev pie sāniem. "Viņai jābūt inteliģentai, jo es esmu laikam sapioseksuāls. Man patīk "smadzenes". Smukai arī, protams, tas nenāktu par sliktu, bet smadzenes un prāts ir tieši tas, kas man patīk visvairāk, jo tas veido pārējo personību," stāsta Krivenchy.

Arī šajā sarunā viņš izvairīgi runāja par savu privāto dzīvi, skaidrojot, kāpēc tā: "Es vispār to nevienam nestāstu, tāpēc ka vienreiz jau bija tāds "iegrābiens", kad es kaut ko sāku runāt par to, ko daru privātajā dzīvē, tas bija pilnīgi pa visām ziņām. Es vairs tā negribu."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu