"Jelgavas" volejbolistēm uzvara Baltijas līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Jelgavas" volejbolistes
"Jelgavas" volejbolistes Foto: Sieviešu volejbola klubs "Jelgava"/Facebook

"Jelgava" svētdien "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlē savā laukumā svinēja uzvaru, bet zaudējumu mājas spēlē piedzīvoja "SUFA klubs"/Daugavpils Universitāte" ("SUFA klubs"/DU).

"Jelgava" savā laukumā ar 3-2 (25:17, 24:26, 17:25, 25:12, 15:13) pārspēja Tartu TU/"Bigbank".

Mājiniecēm 21 punktu guva Līva Sola, Monta Urbāne sešus no saviem 19 punktiem sakrāja blokā, bet Linda Liniņa guva 12 punktus.

Viešņām pa 13 punktiem guva Salme Adēle Hollasa un Ingrisa Suvi.

"SUFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" mājās ar 0-3 (15:25, 13:25, 22:25) piekāpās līgas līdervienībai Tallinas "TalTech".

Daugavpils komandā 12 punktus guva Marta Ozoliņa, bet viešņām 14 punktus sakrāja Nete Peita.

Turnīra tabulā RVS/LU ar 16 punktiem septiņās spēlēs ir otrā, "Jelgava" ar 12 punktiem astoņās cīņās - septītā, RSU/MSĢ ar 11 punktiem deviņos dueļos ir septītā, bet "SuFA klubs"/DU bez punktiem astoņās spēlēs ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu