Piektdienas horoskops: 15. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bachkova Natalia/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 15. decembrim. 

AUNS

Pratīsi pieņemt pareizos lēmumus un tikt galā ar sarežģītām situācijām. Tikai derētu mazliet piedomāt, kādā tonī diskutē. Cilvēki var pārāk jūtīgi uztvert tavus izteikumus.

VĒRSIS

Vari rosīties nedaudz brīvāk un laiskāk, jo esi jau ielicis pamatus, lai darbi virzītos uz priekšu bez milzu piepūles. Garastāvoklis pozitīvs un daudz sirsnīgu emociju.

DVĪŅI

Veiksmīga diena. Izdarīsi vairāk par citiem, un, visticamāk, ka būsi vinnētājs arī naudas izteiksmē. Taču var rasties vēlēšanās tērēt vairāk nekā vajadzētu. Pārskati personīgo budžetu.

VĒZIS

Tik daudz pienākumu, ka nevar saprast, no kura gala sākt un kad tos darbus varēs pabeigt. Iespējams, ka tas tikai sākotnēji tā šķiet. Svarīgi sadarboties un turēties pie konkrēta plāna.

LAUVA

Gribās visu paveikt perfekti, taču darba pienākumi var mainīties un ļoti iespējams, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ātri atradīsi vajadzīgo informāciju, kursus vai seminārus.

JAUNAVA

Jābūt vērīgam, kārtojot lietišķos jautājumus – līgumus izlasi, dokumentu saturu pārbaudi divtik rūpīgi. Ja darbā kāda aizķeršanās, palīdzēs pragmatisms un loģika.

SVARI

Lielisks laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā jomā. Domā par saviem plāniem, bet neiesaisties intrigās un neej par šķīrējtiesnesi, ja neviens nelūdz.

SKORPIONS

Tu esi aktīvs cilvēks un dažādas iespējas uzrodas negaidot. Var gadīties, ka draugi vai seni biznesa partneri piedāvā sadarbību. Vajag nopietnā sarunā izzināt visus "par" un "pret".

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā var rasties jauni izaicinājumi un peļņas iespējas. Taču pret vilinošiem piedāvājumiem izturies vērtējoši. Ja gatavojies mainīt darbu, ievāc informāciju.

MEŽĀZIS

Darbā var mainīties apstākļi vai uzdevumi, bet uztver to mierīgi. Viss kas notiek, notiek uz labu. Kolēģi vai darījumu partneri augstu vērtēs tavu loģiku jebkura lēmuma pieņemšanā.

ŪDENSVĪRS

Darbā nemierīgi un dinamiski, taču nevajadzētu pārpūlēties. Drīz jau klāt gada nogales svētki, kad sākas ballīšu laiks. Apdomā brīvdienu plānus, sazinies ar draugiem.

ZIVIS

Jauni mērķi! Mazliet gan apstājies un izvērtē, vai plāns nav lielāks, nekā šī brīža reālās iespējas. It īpaši uzmanīgam jābūt finanšu lietās, tām seko līdzi īpaši rūpīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu