FOTO Ziemassvētku vakarā ar īpašu svētku koncertu priecēs šova "X Faktors" dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ziemassvētku vakarā plkst. 20.10 skatītājus ar īpašu svētku koncertu priecēs muzikālā šova "X Faktors" dalībnieki, kā arī Intars Busulis, grupa "Instrumenti", "Baritoni", "Citi zēni" un Rīgas Gospelkoris. Koncerta repertuārā būs iekļautas labākās Ziemassvētku dziesmas gan latviešu, gan angļu valodā.

"Ziemassvētki katrā mājā var būt citādāki – kādā ģimenē tie būs mierīgi, pārdomu pilni svētki svecīšu gaismā, bet citā priekpilni, ar smiekliem un jautrību, plašākā ģimenes lokā un ar draugiem. Bet kas gan vislabāk rada svētku noskaņu, ja ne skaistas Ziemassvētku melodijas, tāpēc aicinu jūs ar skaistu noskaņu izbaudīt šo svētku vakaru," aicina koncerta vadītājs Markus Riva.

Koncerts sniegs iespēju skatītājiem vēlreiz izbaudīt šīs sezonas dalībnieku sniegumu, baudot visu laiku skaistākās Ziemassvētku dziesmas. Uz skatuves kāps Gita un Reinis Reimaņi, Katrīna Kovaļuka, Daniels Širmanis, Patrīcija Spale, Krišjānis Brasliņš, Tipa, Estere Tauriņa, Luka, Emilija Bērziņa, Alise Gamula un grupa "Bekars".

Koncerta īpašie viesi būs šova 1. sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš, 2. sezonas otrās vietas ieguvēji no Latgales – grupa "Baritoni", kā arī 4. sezonas dalībnieces Grēta Grantiņa un Diona Liepiņa.

"Mēs vēlamies novēlēt visiem Latvijas iedzīvotājiem, lai tas svētku galds no visiem gardumiem plīst pušu. Kā mēs dzīvojam, tā mēs strādājam un tā mēs arī svinam, tāpēc svinam pamatīgi!” grupas vārdā novēl grupas "Baritoni" dalībnieks Ingars Puncuļs.

"Gads ir teju noslēdzies, un mums gribas atskatīties uz jebko, kas ir aizgājis. Bet es ieteiktu palūkoties uz priekšu un uztvert šo kā pirmo dienu kaut kam jaunam un skaistam. Varbūt ir laiks kādam piedot un iet tālāk. Kas zina, varbūt tas kāds, kuram jāpiedod, esi tu pats," norāda mūziķis Jānis Šipkēvics.

Sagaidi gada gaišākos svētkus kopā ar šova "X Faktors" dalībniekiem – skaties "X Faktora" Ziemassvētku koncertu 24. decembrī pulksten 20.10 kanālā TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu