VIDEO Ukraiņi atkal uzbrukuši Krimai. Veikts trieciens Saki kara lidlaukam (1)

Ziņa papildināta
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mikola Oleschuk/"Telegram'

Okupētās Krimas pussalas "varasiestādes" naktī uz 6. janvāri virs tās teritorijas pārtvērušas četras Ukrainas armijas palaistās raķetes. Ukraina ziņo, ka īstenots trieciens Saki militārajam lidlaukam, ziņo Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza". 

Krievijas Aizsardzības ministrija ziņo, ka raķetes pārtvertas ap plkst. 00.30 pēc Maskavas laika. Par uzbrukuma iespējamām sekām gan nav ziņots. 

Ukrainas Gaisa spēku komandieris Mikola Oleščuks 6. janvāra rītā apstiprināja, ka veikts trieciens okupantu armijas postenim Saki militārajā lidlaukā. Okupanti šo informāciju gan nav komentējuši. 

"Saku lidlauks! "Visi mērķi notriekti!" Diemžēl mūsu Gaisa spēki Krimā palikuši bez viena vadības punkta," ierakstā pie bāzes fotoattēla platformā "Telegram" ironiski pauž Oleščuks.

"Kārtējo reizi - paldies mūsu lidotājiem par teicamu darbu! Kopā uz uzvaru," mudina Gaisa spēku komandieris.

Tāpat 5. janvāra vakarā Krievijas Aizsardzības ministrija ziņoja, ka Melnās jūras rietumu daļā iznīcināti pieci Ukrainas droni. 

"Telegram" kanāls "Krimas vējš", atsaucoties uz aculiecinieku sniegto informāciju, norāda, ka pie Eipatorijas dzirdēti desmit sprādzieni. Tāpat uz stundu bloķēta satiksme uz Krimas tilta. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu