Piektdienas horoskops: 12. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JT8/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 12. janvārim.

AUNS

Daudz ugunīgu dzirksteļu un daudz enerģijas, bet šodien tā mazliet jāpietaupa. Ja arī redzi jaunas iespējas un gribas ar pilnu tvaiku doties uz priekšu, nedari tā. Pastāv pārsteidzības riski.

VĒRSIS

Vēlams uz visām iespējām lūkoties ilgtermiņā – kas konkrētajā jomā būs pēc pusgada, gada, diviem. Tev piemīt racionāls prāts, kas palīdzēs tikt skaidrībā.

DVĪŅI

Iedvesmojoša diena, kad vēl nemaz nav tuvējo brīvdienu sajūtas, bet gribas kārtīgi pastrādāt. Par motivāciju kalpos iespējas izvirzīties karjerā, kā arī palielināt ienākumus.

VĒZIS

Lietišķajā jomā situācija mainīga. Nebūs īstas paļāvības uz partneriem un citu solījumiem. Nesteidzies veidot jaunus kontaktus, labāk – sen zināmi kompanjoni.

LAUVA

Nekas netiks iedots tāpat vien, bet nopietna darba rezultāts vēlāk priecēs. Taču pret jauniem projektiem jāizturas piesardzīgi. Un naudas lietās esi precīzs, maciņā vai kontā var rasties jukas.

JAUNAVA

Skrupulozi analizēsi darba nedēļā paveikto un veidosi „kopsavilkumu”. Derētu sarīkot sanāksmi un ar kolēģiem apspriest rezultātus. Gatavojoties un iepērkoties nedēļas nogalei, pārāk netērējies.

SVARI

Darbs nebūs prātā. Kāds nejaušs acu skats vai šķelmīgs smaids var uzšķilt pēkšņas simpātiju dzirkstis, un dvēseli apņems maigs romantikas plīvurs.

SKORPIONS

Šodienas darbi perfekti saplānoti, bet dažkārt nejauši apstākļi ir stiprāki, un var gadīties, ka, vēlmes nesakrīt ar iespējām. Labi iecerētais var nojukt. Nesatraucies. Vēl būs citas dienas.

STRĒLNIEKS

Darbu šodien vēlams beigt ātrāk vai paņemt brīvdienu, jo enerģija nedēļas gaitā iztērējusies. Jābūt uzmanīgam finanšu lietās, jo zaudējumu var būt vairāk nekā ieguvumu.

MEŽĀZIS

Jaunas zināšanas palīdzēs darbā vai biznesā un ļaus palielināt ienākumus. Kādam var rasties interese par garīgi filozofiskām tēmām, kuras vedīs pie noderīgām atziņām.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena pozitīvā noskaņojumā. Cilvēki no tevis iedvesmosies, un darbi veiksies raitāk. Pats ar sevi arī būsi visnotaļ apmierināts un kolēģi vai biznesa partneri arī.

ZIVIS

Pēkšņi radīsies interesanta ideja, ar kuru vērts dalīties. Noderēs kolēģiem darbā vai pašam, lai realizētu jaunu projektu. Brīvdienu vajadzībām tērējies ar apdomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu