Sestdienas horoskops: 13. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gladskikh Tatiana/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 13. janvārim.

AUNS

Šodien ikdienišķie saimniecības pienākumi: jāuzpoš un jārūpējas par mājokli un par saviem mīļajiem. Piemērots laiks lielāku saimniecisko pirkumu veikšanai.

VĒRSIS

Svarīgas attiecības ģimenē. Apciemo vai uzaicini pie sevis tuvākus un tālākus radus, iepriecini viņus ar gardu maltīti un omulīgu atmosfēru. Daudz kas pārrunājams.

DVĪŅI

Prātā vēl aizvadītās nedēļas darbi, bet atrodi laiku, lai no sirds izrunātos ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, tikai jūtu uzplūdā, nemeties avantūrās.

VĒZIS

Šo dienu velti attiecību tēmai un mīļotajam cilvēkam. Varbūt pēdējā laikā vairāk esi domājis par sevi? Par labu nāks sirsnīgs pasākums divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai.

LAUVA

Mājas dzīvē saimnieciski pienākumi un rūpes par radiniekiem. Apciemo vai sazinies ar vecākajiem ģimenes locekļiem. Vari ar ģimeni doties uz kultūras pasākumu.

JAUNAVA

Ja rodas situācijas, kurās vajadzīgs padoms, tad, zini, ka tevi ir draugi, kas palīdzēs. Vajadzētu padomāt par vitamīnu devu un veselīga dzīvesveida jautājumiem.

SVARI

Jāapdara sīki saimniecības darbiņi, pēc tam pievērsies privātajai dzīvei. Attiecībās ar mīļoto jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt intriģējošu iepazīšanos.

SKORPIONS

Var rasties vēlme noteikt toni mājas dzīvē un rūpēties par visu un visiem. Kādam no tuviniekiem tas nebūs īsti pa prātam – ieklausies mājinieku un it īpaši bērnu viedoklī.

STRĒLNIEKS

Gādāsi par mājīgumu un omulīgu atmosfēru. Plašāks dzimtas saiets iepriecinās un stiprinās pārliecību, ka savējie ir lieliska komanda. Var rasties idejas par ģimenes biznesu.

MEŽĀZIS

Padomā, kā attiecībām ar mīļoto piešķilt jaunu uguntiņu. Ja tajās iezagusies rutīna, sarīko romantisku pasākumu. Svarīga spēja un vēlme uzklausīt vienam otru.

ŪDENSVĪRS

Mājās jāgādā par mieru un saticību. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums, radošas vai sportiskas aktivitātes. Sirdslietās interesanti piedzīvojumi.

ZIVIS

Ielūdz ciemos draugus, saviesīgās un saturīgās sarunās patīkami pavadīsi laiku. Sirdslietās kaislības, kas saviļņo sirdi. Ja esi brīvs, tad iespējama aizraujoša iepazīšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu