Pirmdienas horoskops: 15. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 15. janvārim.

AUNS

Tev vienmēr galva pilna ar idejām, vajag tikai atrast domubiedrus. Mazliet gan jāapslāpē vēlme būt visur pirmajam, tad dažādas ieceres attīstīsies zibens ātrumā.

VĒRSIS

Uzdrošinies izdarīt ko tādu, ko līdz šim neesi darījis. Piesaki ambiciozus projektus, atrodi jaunus sadarbības partnerus, eksperimentē un izkāp ārpus ierastās komforta zonas.

DVĪŅI

Darbā atbildīgi pienākumi. Pirmajā brīdī šķitīs: kā vispār viens cilvēks ar to visu var tikt galā? Taču tava neizsīkstošā enerģija ļaus paveikt lielas lietas. Saplāno turpmākos nedēļas darbus.

VĒZIS

Darbā kāds var gribēt „izbraukt” uz tava rēķina: deleģēt pienākumus vai netīkamākos darbus. Papildus neko neuzņemies, jo pašam savu pienākumu pāri pārēm.

LAUVA

Panākumi profesionālajā jomā atkarīgi ne tikai no pieredzes un zināšanām, bet arī no prasmes sevi pasniegt. Tad zvaigznes nostāsies labvēlīgos rakstos un darbi veiksies.

JAUNAVA

Skatīsies plānotājā un būs grūti izdomāt, pie kā ķerties vispirms un kuri var pagaidīt. Pirmām kārtām vajadzētu izrēķināt izdevīgumu un nešķiest spēkus sīkumos.

SVARI

Radošiem cilvēkiem daudz ideju. Ja arī esi saistīts ar kādu eksaktu jomu, vienalga prātā nāks kreatīvi risinājumi. Un neklausies kritiķos, tev viss izdosies.

SKORPIONS

Nokārtosi un sakārtosi dažādus jautājumus tā, kā pašam izdevīgāk. Vajadzētu pievērsties finanšu lietām un lūkoties kur un kā vari nopelnīt vairāk.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots darboties un papildināt bankas konta saturu. Ar enerģisku rosīšanos tas arī izdosies. Ja gribas visā noteikt toni un izrīkot, mazliet šo vēlmi piebremzē.

MEŽĀZIS

Lūkojies uz jebkuru situāciju pozitīvi, tad veidosies sekmīga komunikācija. Dažādi sarežģīti jautājumi arī risināsies vieglāk un saprašanās darbā būs teju vai no pus vārda.

ŪDENSVĪRS

Tūkstoš darbu, taču būtiskie jautājumi atrisināsies it kā paši no sevis. Mazliet gan uzvirmos emocijas, bet... kur gan bez tām? Uzvirmos, un – norims.

ZIVIS

Šo nedēļu sāc ar rūpīgu darbu plānošanu. Varbūt iepriekš esi pārāk ļāvies brīvajam peldējumam, īpaši neiespringstot uz būtisku jautājumu risināšanu. Tad ar steigu jārīkojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu